Annonce
Fredericia

Mine 12 veje til liv: Bogaktuelle Finn Nørbygaard i Billunds Boghandel

-  Jeg vil under ingen omstændigheder være foruden mine motherfucker store kriser. Jeg kan jo se, bare ved at hæve mig lidt op over det hele, at ”hey man", hvor kom der meget ud af det, siger Finn Nørbygaard. Foto: Carsten Lauridsen
Finn Nørbygaard besøger Billunds Boghandel, hvor han fortæller anekdoter og signerer bøger. Det sker fredag 27. november klokken 18.30.
Annonce

Fredericia: Mange af os har et minde om Finn Nørbygaard - også når det ikke handler om appelsinvand, eller rettere Squash.

Finn Nørbygaard signerer erindringsbogen "Mine 12 veje til liv", som netop er udkommet. Det sker hos Billunds Boghandel fredag 27. november klokken 18.30.

Annonce

Et turbulent liv

Bogen handler om, hvordan man kommer igen efter en stor nedtur.

Finn Nørbygaard har – på godt og ondt – oplevet mere end de fleste. Og lært af det. Gennem erindringer fra et turbulent liv fortæller han om de erfaringer, han har gjort sig, og om de veje, der har ført ham frem til større tilfredshed med livet. Fra den spæde start hos en plejefamilie, der misrøgter ham, og opvæksten i Esbjerg, over det hårde slid på landevejene og landets scener, der gør ham rig og berømt, til mødet med Stein Bagger og den store konkurs – og nedtur.

Annonce

Psykoterapeut

Kombineret med sine mange års erfaringer som psykoterapeut sætter han oplevelserne i perspektiv, og undervejs kommer både Jung, Jesus og Jacob (Haugaard) ham til undsætning. Ved deres og egen hjælp har han fundet frem til det, der for ham er essensen af et godt liv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Trafikken på motorvejen vil fortsat stige: Samfundsøkonomi, trængsel og nye vejforbindelser spiller ind

Annonce