Annonce
forside

Mistanke om drukneulykke: Hundelufter fandt rollator og tøj ved vandkanten

Arkivfoto: Michael Bager

Fredericia: En hundelufter kontaktede lørdag aften politiet, da personen havde fundet en efterladt rollator omkring roklubben ved Østerstrand.

Klokken 20.23 modtog TrekantBrand en melding om en drukneulykke, da man udover den efterladte rollator også havde fundet noget gammelt tøj i strandkanten.

- Der var usikkerhed om, hvorvidt der overhovedet var tale om en druknet person, men når man finder både en rollator og noget gammelt tøj, så giver det udslaget, lyder det fra indsatsleder ved TrekantBrand, Johnny Rasmussen.

Meldingen gjorde, at beredskabet havde deres båd i vandet for at lede efter personer, og der blev ligeledes søgt langs vandkanten.

Annonce

I god behold

Godt fem kvarter efter den indkomne melding kunne indsatslederen vende retur til stationen med gode nyheder.

Det viste sig - heldigvis - at ejeren af rollatoren befandt sig inde i byen og var i god behold. Sydøstjyllands Politi havde fundet kvinden.

- Hun havde det trygt og godt, så der var ingen grund til panik, siger vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Jørn Lindhardt.

Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Hjemmepleje. Vi ser til med større og større undren

Læserbrev: Det er med større og større undren, vi i SF dag for dag kan følge håndteringen af økonomien på velfærdsområderne i Fredericia Kommune. På det seneste har man i dagspressen kunne læse om den seneste udbudsrunde på privat hjemmepleje, hvor det fremgår, at de nuværende udbydere er blevet underbudt af en ny udbyder, der har budt hele 10 pct. under de øvrige tilbudsgivere. Den nye udbyder opererer alene i Haderslev Kommune. Vi bliver af kommunaldirektøren forsikret om, at alt er gået efter bogen, og at Fredericia Kommune har pligt til at tage mod det billigste tilbud. Det er ikke ikke helt rigtigt, man må gerne med inddrage kvaliteten i vurderingen. Det kunne være rart om de politisk ansvarlige som f.eks. borgmesteren vil svare på følgende spørgsmål: 1) Er kvaliteten af opgaverne beskrevet i udbuddet af hjemmepleje sænket i forhold til den nuværende standard? 2) Har Fredericia Kommune forholdt sig til om tilbudsgiverne har ordnede løn og arbejdesforhold? 3) Er man i Fredericia Kommune igang med at sænke kvalitetsstandarden på hjemmepleje, således Fredericia Kommunes egen hjemmepleje sænkes tilsvarende niveau? Det er soleklart, at enten skal den ældre borger have mindre og ringere hjemmepleje, eller så skal spsu-medarbejderne løbe stærkere, med mindre der tale dumpingpriser fra en ny aktør, som ønsker at komme ind på markedet.

Fredericia

Private plejere og borgere mødte op til demonstration: Krævede svar på mange spørgsmål

Annonce