Annonce
Fredericia

Mobil og bredbånd: Sådan er dækningen i Fredericia

TDC har førertrøjen i Fredericia inden for mobilt bredbånd. Arkivfoto: Mathias Christensen/POLFOTO
FREDERICIA - Smartphone-ejere er ofte afhængige af god adgang til deres mobile bredbånd. Derfor er det en god idé at være opmærksom på 3G- og 4G-dækningen.

I Fredericia er der i alt fire udbydere med deres eget netværk, mens mindre udbydere lejer sig ind.

TDC er i førertrøjen i Fredericia. Telia og Telenor er dog ikke langt efter, mens 3 til gengæld slet ikke tilbyder 4G i området.

Det viser en undersøgelse af mobil- og bredbåndsdækningen i Fredericia, som folkene bag bredbaandsmatch.dk har lavet for Fredericia Dagblad.

Herunder kan du danne dig et hurtigt overbliver over udbydernes netværk.

Det kan dog være en god idé at tjekke dækningen der, hvor du vil bruge din forbindelse allermest - eksempelvis i dit hjem eller på din arbejdsplads.

3:

-har generelt rigtig fin 3G-dækning i Fredericia. Det er stort set kun i Kirkeskov, at der er problemer med 3G-dækningen hos 3 i området, og du skal på den anden side af Ydre Ringvej, før der begynder at være større huller i dækningen. Flere steder kan der dog være mindre problemer med den indendørs dækning, men generelt ser det altså rigtigt fornuftigt ud til 3G. Til gengæld har 3 overhovedet ikke 4G-dækning i Fredericia endnu.

Se 3's dækningskort

Telia

- har også god dækning i reelt hele Fredericia. På 3G-netværket er situationen stort set den samme som hos 3 med dårlig dækning i Kirkeskov, men med fin dækning i reelt hele Fredericia by. Telia har også 4G-dækning i det meste af Fredericia. Her skal du dog kun på den anden side af Vestre Ringvej, før dækningen bliver en anelse ringere - og dermed formentlig med udfald i signalet særligt indendørs.

Se Telias dækningskort

Telenor

- selskabets 4G-dækning er naturligvis helt identisk med Telias, da de deler 4G-master. 3G-netværket er også generelt fint i området omkring Fredericia, men i Hannerup Skov er der hos Telenor meget ringe dækning. Generelt er der i byen flere steder, hvor 3G-netværket er mindre optimalt, og der er således mange steder, hvor du ikke kan få specielt høje hastigheder. Det gælder reelt i hele byen, men særligt i den østlige del af Fredericia. Telenors 4G-dækning er med andre ord umiddelbart bedre end 3G-dækningen i Fredericia.

Se Telenors dækningskort

TDC

- har umiddelbart den bedste 4G-dækning i området. Særligt i den nordlige ende af byen, er TDC foran Telia/Telenor. Også på 3G-området ser det generelt fornuftigt ud. Ligesom de øvrige udbydere er der problemer i Kirkeskov, men ellers er der kun få problemer. Men faktisk kan du opleve ringe signal i centrale dele af byen - blandt andet tæt på togstationen. Også i Snoghøj og det østlige Erritsø er der problemer med dækningen til 3G hos TDC, og alt i alt betyder det, at 3 og Telia umiddelbart har en anelse bedre 3G-dækning end TDC.

Se TDC's dækningskort

Læs mere om dækning her.
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Strandgæster ryster på hovedet over broføljeton: - Man kan ikke hamle op med naturens kræfter

Læserbrev

Skovejer i replik: Ingen tror på erstatning i rimelig størrelse - det gør Enggaard så heller ikke

Læserbrev: Karsten Enggaard har et svar i Fredericia Dagblad 16. september ("Her er svar på spørgsmålene, Rolf Jensen") til mit indlæg tidligere. Træer udpeget til naturligt henfald er ganske rigtigt ikke nyt, men jeg kan huske Enggaard sige, at de 10 veterantræer var opfundet til lejligheden; og Enggard må stadig gerne svare på, hvor meget skovbrug DN regner med, der er tilbage med fem veterantræer pr. ha. Enggaard sammenligner mængden af dødt ved i "gennemsnitlig skov" og "naturlig løvskov". Det duer ikke i den her fredning. Må vi få en sammenligning mellem ekstensivt drevet løvskov, som DN selv kalder området, og naturlig løvskov? Så er ligheden vist mere slående end forskellen! Gøgeurten lader vi være; vi kommer for langt ud, hvis Enggaard skal gøre rede for, hvilke gøgeurter han er ligeglad med risikerer at forsvinde i en mørk skov. Mit købsforslag var en hentydning til, at ingen vil købe skoven, fordi ingen tror på erstatning i rimelig størrelse - det gør Enggaard så heller ikke! Enggaard bruger udtrykket "i al fremtid" for et stabilt fredningsforslag, men med de ubegrænsede beføjelser over hele skoven, Fredericia Kommune skal have ifølge fredningsforslaget, er der intet, der ikke kan ændres på; Fredericia Kommune kan gøre lige, hvad der passer dem, bestemme hvad der passer dem... Der er andre end Danmarks Naturfredningsforening, der kan passe på natur.

Fredericia

Sagen om cirkelbroen er afsluttet: Kommunen indgår forlig og betaler en del af udgiften

Annonce