Annonce
Fredericia

Mobil og bredbånd: Sådan er dækningen i Fredericia

TDC har førertrøjen i Fredericia inden for mobilt bredbånd. Arkivfoto: Mathias Christensen/POLFOTO
FREDERICIA - Smartphone-ejere er ofte afhængige af god adgang til deres mobile bredbånd. Derfor er det en god idé at være opmærksom på 3G- og 4G-dækningen.

I Fredericia er der i alt fire udbydere med deres eget netværk, mens mindre udbydere lejer sig ind.

TDC er i førertrøjen i Fredericia. Telia og Telenor er dog ikke langt efter, mens 3 til gengæld slet ikke tilbyder 4G i området.

Det viser en undersøgelse af mobil- og bredbåndsdækningen i Fredericia, som folkene bag bredbaandsmatch.dk har lavet for Fredericia Dagblad.

Herunder kan du danne dig et hurtigt overbliver over udbydernes netværk.

Det kan dog være en god idé at tjekke dækningen der, hvor du vil bruge din forbindelse allermest - eksempelvis i dit hjem eller på din arbejdsplads.

3:

-har generelt rigtig fin 3G-dækning i Fredericia. Det er stort set kun i Kirkeskov, at der er problemer med 3G-dækningen hos 3 i området, og du skal på den anden side af Ydre Ringvej, før der begynder at være større huller i dækningen. Flere steder kan der dog være mindre problemer med den indendørs dækning, men generelt ser det altså rigtigt fornuftigt ud til 3G. Til gengæld har 3 overhovedet ikke 4G-dækning i Fredericia endnu.

Se 3's dækningskort

Telia

- har også god dækning i reelt hele Fredericia. På 3G-netværket er situationen stort set den samme som hos 3 med dårlig dækning i Kirkeskov, men med fin dækning i reelt hele Fredericia by. Telia har også 4G-dækning i det meste af Fredericia. Her skal du dog kun på den anden side af Vestre Ringvej, før dækningen bliver en anelse ringere - og dermed formentlig med udfald i signalet særligt indendørs.

Se Telias dækningskort

Telenor

- selskabets 4G-dækning er naturligvis helt identisk med Telias, da de deler 4G-master. 3G-netværket er også generelt fint i området omkring Fredericia, men i Hannerup Skov er der hos Telenor meget ringe dækning. Generelt er der i byen flere steder, hvor 3G-netværket er mindre optimalt, og der er således mange steder, hvor du ikke kan få specielt høje hastigheder. Det gælder reelt i hele byen, men særligt i den østlige del af Fredericia. Telenors 4G-dækning er med andre ord umiddelbart bedre end 3G-dækningen i Fredericia.

Se Telenors dækningskort

TDC

- har umiddelbart den bedste 4G-dækning i området. Særligt i den nordlige ende af byen, er TDC foran Telia/Telenor. Også på 3G-området ser det generelt fornuftigt ud. Ligesom de øvrige udbydere er der problemer i Kirkeskov, men ellers er der kun få problemer. Men faktisk kan du opleve ringe signal i centrale dele af byen - blandt andet tæt på togstationen. Også i Snoghøj og det østlige Erritsø er der problemer med dækningen til 3G hos TDC, og alt i alt betyder det, at 3 og Telia umiddelbart har en anelse bedre 3G-dækning end TDC.

Se TDC's dækningskort

Læs mere om dækning her.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Må vi bede om et 'velfærdsløft' til by og vold

Læserbrev: Det er dejligt, at der alligevel bliver penge til at prioritere børn og ældre. Vores borgmester taler ligefrem om et "velfærdsløft". Der blev ellers truttet kraftigt i dommedagsbasunerne, og mange fik sig nogle søvnløse nætter over forslag til drabelige besparelser på de kommunale budgetter. Men der er trods alt temmelig mange fredericianere, der hverken er børn eller servicekrævende ældre. Vi vil gerne se, at tidligere byråds investeringer i en smukkere by ikke fortsat bliver misligholdt. Sådan tror jeg, at mange føler, men jeg kan jo ikke vide det! Der skal vand i vandrenden og vand i springvandene, og udgåede træer i byens gader skal erstattes. Nørreport skal have en overhaling, og der er andre ting i byen at tage fat på. Fredericia Vold - vores eneste internationale attraktion - skal kunne opleves som en fæstning, et historisk monument fra en kritisk tid i vores historie. Det virker forkert, at man fra Hugo Mathiessens Vej og til Nørreport ikke kan se voldgraven - man kunne lige så godt gå i en plantage i Midtjylland. Og at man et sted kan sidde på en bænk og glo ind i nogle træer, hvor der engang var udsigt over Lillebælt, latterliggør nærmest kommunens indsats for at pleje volden. Og så er der det gamle vandværk på volden nær Lillebælt. Byrådet burde gøre en dumhed god igen og tilbagekøbe bygningen og jævne den med jorden - den ligger på gud ved hvilket år som en skændsel. Prøv lige at kigge på de budgetter endnu engang - det er trods alt småpenge i det kommunale budget, der er tale om.

Sydjylland For abonnenter

26,5 milliarder fordelt til sundhed, forurening og trafik: Sådan påvirker regionens budget dig

Annonce