Annonce
Fredericia

Mobilreparatør flytter forretningen fra gågadebutik til varebil

VIP Mobilreparation er lukket i Gothersgade 35C. I stedet bliver virksomheden mobil forstået på den måde, at man fremover vil kunne få reparatøren på besøg, der hvor man ønsker det. Varevognen, som Abdul Hai Rastyar her viser frem, er nemlig indrettet med et lille værksted. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
VIP Mobilreparation har lukket sin fysiske butik. I stedet kan kunderne få repareret mobiltelefoner og computere ved hjemadressen. Virksomheden har nemlig lavet en varevogn om til et mobilt værksted.

Fredericia: En mobil mobilreparatør. Så kan det vel næppe blive mere mobilt?

I sommer åbnede Karichma Rastyar butikken VIP Mobilreparation i Gothersgade 35C, men et lille år senere er butikken atter lukket.


Nedlukningen lærte os at tænke i nye baner. I stedet for at komme for butikken ønsker kunderne i stigende grad, at vi kommer ud til dem. Det er derfor, at vi har valgt at gøre det på den måde

Abdul Hai Rastyar


Coronaen har på flere måde lært samfundet i at tænke på nye måder, og det er også, hvad der er gjort hos mobilreparatøren. I stedet for at betjene den fysiske butik kører Karichma Rastyar fremover ud til folk, hvor hun reparerer mobiltelefoner, tablets og computere hos folk privat.

- Nedlukningen lærte os at tænke i nye baner. I stedet for at komme i butikken ønsker kunderne i stigende grad, at vi kommer ud til dem. Det er derfor, at vi har valgt at gøre det på denne måde, forklarer Abdul Hai Rastyar, der er ægtefælle til Karichma Rastyar og er en del af VIP Mobilreparation.

Det aflange butikslokale over for De Meza i Gothersgade er blevet ledigt, efter at VIP Mobilreparation er lukket. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

I forvejen driver han butikken kæden Danish phone repair, der lokalt holder til i Gothersgade 9. Beslutningen om at lukke VIP Mobilreparation får ingen betydning for hans lokale butik, understreger han.

- Danish phone repair kommer fortsat til at holde åbent, men som familie må vi erkende, at det blev for dyrt i husleje med to butikker så tæt på hinanden. Til gengæld er forventningerne store til at køre ud til kunderne, og indtil videre er erfaringerne rigtig gode, siger Abdul Hai Rastyar.

VIP Mobilreparation tilbyder sin mobile service alle dage fra 8-24. Man kan bestille reparationen via internettet eller over telefon.

I stedet for at stå bag disken er arbejdspladsen hos Karichma Rastyar flyttet ud til folk. Her ses hun sammen med sin mand Abdul Hai Rastyar, da VIP Mobilreparation åbnede i sommeren 2020. Arkivfoto: Gustav Roesbjerg Mygind
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Stilhed før storm: Restauratører forventer større rykind i weekenden

Fredericia For abonnenter

Gluten styrer hele Pernilles tilværelse: - Du skal ikke have ondt af mig

Fredericia

Mens værtshuset har været lukket ned: Kahytten har opgraderet på madfronten

Annonce