Annonce
Middelfart

Mod betaling: Lægehus tilbyder at coronateste borgere uden symptomer

Carsten Sørensen, regionrådsmedlem for Dansk Folkeparti, bliver her podet for covid-19 af Janne Fyhn i forbindelse med, at der åbnede et nyt testcenter i Middelfart 16. november på P.V. Tuxensvej 14. Arkivfoto: Rasmus Henriksen
Annonce

Nordvestfyn: Fænøsundlægerne tilbyder nu at pode borgere i Middelfart Kommune for corona og allerede dagen efter inden klokken 20 give svar på testen.

Det foregår mandag og tirsdag 21. og 22. december i tidsrummet fra 8 til 15 og vil koste 450 kroner, som skal betales straks enten via mobilepay eller kontanter.

Det er kun borgere i Middelfart Kommune, der kan benytte sig af tilbuddet. Er man interesseret, skal man møde op på parkeringspladsen ved Teglgårdsparken 116 uden at kontakte klinikken forinden, fortæller Michelle Beck, der er ansat hos Fænøsundlægerne.

- Testen udføres i samarbejde med Pentabase i Odense og giver samme sikkerhed som dem, der udføres på sygehuset, og når man bliver henvist via coronaproever.dk, forsikrer hun.

Samtidig understreger hun, at tilbuddet kun gælder folk, der har været i nærkontakt eller er raske - altså må ingen med symptomer møde op.

Fremmødte opfordres til at holde afstand og bære mundbind. Den umiddelbare testkapacitet er på 200 podninger per dag, men lægerne har mulighed for at øge antallet efter behov. Svaret på prøven kan man få på sms eller mail.

Det er stadig muligt at blive testet for corona gratis ved at gå ind på coronaproever.dk og booke en tid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Drop nationale test i Fredericia, foreslog Enhedslisten: Usædvanlig alliance bakkede op

Fredericia

Tirsdagens coronatal: Smittetrykket falder fortsat i Fredericia

Annonce