Annonce
Fodbold

Mogens Hjort stopper som cheftræner for f'erne

Mogens Hjort fortsætter ikke som cheftræner for Fredericia fF. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Fredericia fF har ansat sin seniorformand Niels Erik Christensen som cheftræner. Mogens Hjort er fortid i klubben - hans kontrakt bliver ikke forlænget.

Fredericia: Fredericia fF havde i efteråret 2019 en skrækkelig sæson i jyllandsserien, og det endte med en nedrykning til serie 1 trods ambitioner om at ende i top-4 og en tur i jyllandsserie 1.

Nu er konsekvensen af den dårlige halvsæson taget, for cheftræner Mogens Hjort fortsætter ikke i klubben. Det var f'ernes bestyrelse, der formelt tog beslutningen, men Mogens Hjort har ikke nogen problemer med den.

- Jeg har det fint for helt ærligt, så har jeg selv gået og tvivlet på, om jeg skulle fortsætte i det her. Jeg er blevet spurgt flere gange, om jeg ville fortsætte, og helt ærligt har jeg ikke kunnet svare på det spørgsmål, siger Mogens Hjort.

Han gav spillerne besked mandag aften. Til grund for bruddet mellem f'erne og Mogens Hjort ligger - ifølge den nu tidligere cheftræner - to forskellige ambitionsniveauer.

- Jeg og klubben har ikke samme ambitioner. Så derfor er den her beslutning helt naturlig. Det skal ikke være mig, der fører klubben videre, siger Mogens Hjort uden at uddybe forskellen på ambitionerne.

Det bliver den nu tidligere seniorformand Niels Erik Christensen, der skal være cheftræner for Fredericia fF.

Jeg har det fint, for helt ærligt, så har jeg selv gået og tvivlet på, om jeg skulle fortsætte i det her.

Mogens Hjort, tidligere cheftræner for Fredericia fF

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Politiet undersøger graffiti-hærværk med muligt racistisk budskab

Annonce