Annonce
Erhverv

Mokoni opfører fire haller på Vesterballevej

Mokoni Companies står bag byggeriet på Vesterballevej, som skal blive til fire haller til udlejning. Desuden skal grunden bruges til opmaganisering af biler for Byens Bilpleje. Foto: Dorte Brandsen
Annonce

Fredericia: På en hjørnegrund på Vesterballevej - lige over for Videnparken - er der i øjeblikket fuld gang i byggeriet.

Det er Mokoni Companies, som står bag byggeriet. Selskabet købte sidste år den 7850 kvadratmeter store grund. Ved købet fortalte indehaver Morten Kollerup Nielsen, at grunden var attraktiv, fordi den ligger tæt ved motorvejen.Desuden fortalte han, at grunden skulle bruges til opførelse af nye haller til udlejning foruden opmagasinering af biler.

Indehaver af Mokoni Companies, Morten Kollerup Nielsen, oplyser, at der i øjeblikket bliver opført 1400 kvadratmeter byggeri på Vesterballevej. PR-foto
Annonce

Fire haller bliver opført

Nu er byggeriet i gang. Det forventes færdigt 1. oktober, oplyser Morten Kollerup Nielsen.

- Vi bygger 1400 kvadratmeter fordelt på fire gange 350 kvadratmeter haller. Dertil kommer en plads på 3000 kvadratmeter til biler, som Byens Bilpleje skal bruge, fortæller Morten Kollerup Nielsen.

Mokoni Companies er medejer af Byens Bilpleje. Alle fire haller er udlejet.

Grunden på Vesterballevej er en af to rester, der er tilbage, efter at Fredericia Kommune i sin tid solgte jord til Miljøcentret og byggede veje ved Vesterballevej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Efter Fredericia Teaters konkurs: Byrådet går efter at få støtte fra staten til genrejsningen

Annonce