Annonce
Trekantområdet

Money talks – og demokratiet taber!

Annonce

Læserbrev: Kolding Havns virksomheders benhårde investering i lobbyarbejde, digital påvirkningsindsats og succesfuld indflydelse på den skrevne presse har nu båret frugt. Havnens virksomheder har formået gennem en aggressiv og mod slutningen arrogant fremlægning af en plan for havnen, at få byrådet til at ryste i bukserne.


For to år siden var der stor folkelig applaus til byrådet modige beslutning om at lukke erhvervshavnen, og en naturlig tro på at byrådet stod ved deres udmelding.


Kolding Havn fremlægger nu en plan, som på flere områder ligner den, vi så i 2018. Virksomhederne indbyggede selvforståelse om, at de fortsat skal kunne ekspandere, har de ikke skrinlagt, og byrådet med borgmesteren i spidsen tør pludseligt ikke modsige dem. Selv planerne om fortsat inddæmning af nye områder fastholder de.

For to år siden var der stor folkelig applaus til byrådets modige beslutning om at lukke erhvervshavnen, og en naturlig tro på, at byrådet stod ved deres udmelding. Som borger i Kolding og som privatperson er også jeg interesseret i den rette udnyttelse af havnens arealer.

Det tavse flertal har ikke økonomiske midler til samme aggressive indsats som virksomhederne, men blot en tro på at de folkevalgtes ord står ved magt.

Skræmmende at det åbenbart ikke er tilfældet.

Money talks.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce