Annonce
Fredericia

Mor og datter på scenen sammen i "Kabaret Liva Weel og de andre"

Vibeke Holm Frydenlund Hansen spiller sammen med sin datter Melanie i Teater Malmstrøms forestilling "Kabaret Liva Weel og de andre" i det Bruunske Pakhus. PR-foto: Tina Liv
Når Teater Malstrøm den 12. september har premiere på "Kabaret Liva Weel og de andre", står Vibeke Holm Frydenlund Hansen fra Middelfart på scenen med sin datter Melanie Holm Ranch Hansen, nu bosiddende i Vejle.

Fredericia: Det er instruktør og idémand, Michael Hansen, der står bag "Kabaret Liva Weel og de andre", som Teater Malmstrøm opfører den 12. september. Og han er begejstret over, at både mor og datter medvirker.

- Melanie har en gudbenådet sangstemme, som hun kombinerer med en intens udstråling. Hun rummer en fandenivoldskhed, som Liva Weel også besad, og det gjorde hende til det oplagte valg til Liva Weel figuren i forestillingen. I mit samarbejde med Melanie har jeg altid sat pris på, at hun aldrig springer over, hvor gærdet er lavest, og det vil publikum virkelig kunne mærke her, siger Michael Hansen i en pressemeddelelse.

Mor og datter har før optrådt sammen, bl.a. i "Ronja Røverdatter" i Middelfart, da Melanie kun var 10 år, og igen til indvielsen af Kulturøen i Middelfart i 2005, hvor Vibeke spillede en ond heks og Melanie spillede en pruttende havfrue.

Annonce
Melanie Holm Ranch Hansen spiller med i Teater Malmstrøms forestilling "Kabaret Liva Weel og de andre". PR-foto: Tina Liv

Travl skuespiller

For 10 år siden spillede Vibeke med i en opsætning af "Liva Weel kabaret" i Kolding, også dengang med Michael Hansen som instruktør og idémand. Denne gang var det Melanies idé, at de begge to skulle gå til audition på Teater Malstrøms nye opsætning. Holdet spænder bredt, og den ældste på scenen er 64 år og den yngste er kun 20 år.

Til daglig arbejder Melanie i Legohouse i Billund. Fritiden er fyldt med teater, og "Kabaret Liva Weel og de andre" er kun den seneste i en række af Teater Malstrøm forestillinger, hun er med i. Sidste år strålede hun i "Beatles Kabaret" på Det Bruunske Pakhus. Når hun ikke står på scenen, har hun hjulpet med at sy kostumer på teatrets systue.

Kabareten opføres i Det Bruunske Pakhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce