Annonce
112

Morgentåge skyld i tre uheld ved Kolding: Seks endte på skadestuen

Tre uheld lørdag morgen var skyld i flere timers kødannelse på motorvejen ved Christiandfeld. Arkivfoto: Michael Bager

Christiansfeld: Lørdag morgen var præget af uheld på motorvej E45 mellem Christiansfeld og Kolding.

Klokken 07.52 modtog politiet en anmeldelse om et færdselsuheld på motorvejen nord for afkørsel 66 i retningen mod Kolding. En motorcyklist kørte ind i bagenden af en lastbil, og årsagen har formentlig været, at den tætte tåge fra morgenstunden gav meget lav sigtbarhed, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Motorcyklisten blev kørt til skadestuen i en ambulance, og han er kommet alvorligt til skade med sit ene ben. Der er dog ikke tale om livstruende fare. Ifølge politiet er føreren af motorcyklen formentlig fra Tyskland.

I samme minut modtog politiet en anmeldelse om endnu et færdselsuheld en anelse længere sydpå – dog stadig i nordgående retning og nord for afkørsel 66. Her var to personbiler stødt sammen, men ingen af personerne i de to biler kom til skade under uheldet.

Ganske kort efter skete endnu et uheld i nærheden af de to første. Fire personbiler endte i et harmonikasammenstød, og fem personer kom til skade – en dansker, to tyskere og to hollændere. Ingen af de fem er dog alvorligt tilskadekomne.

Forklares med tåge

Vagtchef Klaus Hansen fra Sydøstjyllands Politi forklarer færdselsuheldene med den tætte toge, der i morgentimerne var flere steder i området. Det vurderes, at ingen af uheldene kan betegnes som følge af andre uheld.

Den sidste politibetjent forlod stedet i løbet af formiddagen. De tre uheld lørdag morgen var årsag til kødannelser på motorvejen og dermed ekstra køretid indtil middagstid, hvor trafikken var normal igen.

Annonce
Forsiden netop nu
FC Fredericia

Minut for minut: FC Fredericia havde masser af chancer - men tabte alligevel til gæsterne fra Amager

Annonce