Annonce
Sport

Morten Bisgaard bliver ny U17-træner i VB

Morten Bisgaard skal være cheftræner for VB's U17-hold. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Morten Bisgaard sætter sig i den ledige stol, som Kim Leth Andersen efterlader sig på VB's U17-hold. Bisgaard går dermed fra at være analytiker på førsteholdet og til at stå i spidsen for sit eget hold som cheftræner.

Vejle: Onsdag sagde VB farvel til U17-træner Kim Leth Andersen, som blev ansat som ny U19-træner i AaB. Allerede torsdag har VB afløseren klar.

Valget er faldet på Morten Bisgaard, som indtil nu har bestredet en stilling som analytiker på førsteholdet.

- Efter Kim Leth Andersens fratrædelse blev jeg kontaktet af Steen Thychosen omkring det ledige trænersæde. Jeg har lært meget og er blevet inspireret af både Adolfo Sormani og Constantin Gâlcă i min tid omkring divisionsholdet, og jeg føler, at tiden til igen at være holdansvarlig er den rette, siger Morten Bisgaard i en pressemeddelelse.

Morten Bisgaard kom til VB i februar 2018 og har erfaring som ungdomstræner, idet han har været trænerassistent på det danske U17-landshold.

- Det er en flot signing, vi igen har lavet til vores talentsektor. Morten Bisgaard kommer med en imponerende spillerkarriere, erfaring med ungdomsfodbold fra U17-landsholdet, er under Pro-licens træneruddannelse, og så kender han de krav, der stilles til ungdomsspillere i en A-trup, siger talentchef Steen Thychosen.

Annonce

Et naturligt skridt

Når en træner går fra at være inde omkring førsteholdet som analytiker og til at blive træner for et ungdomshold, kan det ligne en degradering. Men det er der ikke tale om, påpeger klubbens tekniske chef Jacob Krüger. Morten Bisgaard har, ifølge ham, levet op til alle de forventninger, klubben havde til ham.

- Det er et naturligt skridt for en ambitiøs og nysgerrig træner som Morten Bisgaard igen at blive cheftræner. Vi er glade for at beholde ham i Vejle Boldklub og dermed sikre en god forbindelse mellem A-truppen og ungdomsafdelingen, siger han og fortsætter.

- Vi vil fortsat have fokus på analysedelen omkring 3F Superligaholdets kampe, og den del fordeles fremover mellem de øvrige i trænerstaben omkring Constantin Gâlcă, siger Jacob Krüger.

Jacob Thychosen og Mads Nissen fortsætter som assistenttrænere på Vejle Boldklubs U17-Ligahold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Annonce