Annonce
Danmark For abonnenter

Mortens Madklub har tre pander på testbænken

En T-bone-steak kræver en god pande, her er det 363 gram færdigmodnet bøf fra Dagli'brugsen. Jernpanden giver fin stegeskorpe, og man kan, som køkkenchef Steffen Falkesgaard Hansen foreslår det i podcasten "Mortens Madklub", komme krydderurter på under stegningen for at få mere aroma. Foto: Morten Vilsbæk
Jernpanden er den perfekte platform til at stege en rød bøf. I denne uge og i næste tjekker vi her og i podcasten "Mortens Madklub" grej, bøffer og bearnaise.
Annonce
Annonce
Fredericia

Vin- og cocktailbar er klar til åbning: - Vi glæder os til at vise det endelige resultat

Alarm 112 For abonnenter

Kvinde fulgte efter gerningsmand trods dårligt knæ: - Jeg havde jo ikke tænkt mig at fange ham og holde ham fast

Navne

Oversigt: Disse nekrologer og mindeord bragte vi i juli 2021

Fredericia For abonnenter

Veteraner på sejltur med ro og rutiner: Snart er der plads til endnu flere

Danmark

Tirsdagens coronatal:Yderligere 810 personer er testet coronapositive

Danmark

Gymnasier og elevernes organisation er enige: Alkohol skal ikke fylde alt i skoletiden

Fredericia

Læser undrer sig: Er den gule trekant en parkeringsfælde?

Danmark

Jimmy er manden bag dramatisk ugleredning: - Selvom man er stor og skaldet og har masser af tatoveringer, kan man godt være blød indeni

Erhverv

Ny virksomhed i byen: Med 30 års erfaring går Peter iværksættervejen

Fredericia For abonnenter

Har uddelt over 20 verbale lussinger til byrådet og især ét parti: Det er en pligt, siger Jens Jørn

FC Fredericia

Truppen vokser: FC Fredericia skriver med venstre back

Annonce