Annonce
112

Motorvej var spærret efter uheld

Foto: Local Eyes.

Vejle: Trekantbrand blev søndag klokken 15.12 kaldt ud til at færdselsuheld med fastklemte på motorvej E45. En bilist på vej i nordgående kørte ind i et autoværn i nærheden af Vejle Syd-afkørselen.

- Første melding lød på, at der var fastklemte, men det viste sig ikke at være tilfældet, fortæller indsatsleder Per Møller fra Trekantbrand.

En ambulance ankom til stedet, mens Trekantbrand sørgede for oprydning af glasskår og at få bilen trukket til siden.

Ifølge Jeppe Tranum, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, var motorvejen kortvarigt spærret, da bilerne holdt ud i tredje vogbane. Tre-fire biler var involveret i uheldet, og en person blev kørt til Kolding Sygehus, oplyser vagtchefen. Personen var ved bevidsthed i ambulancen.

Annonce
Foto: Local Eyes.
Foto: Local Eyes.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Svar på kritik: Fredericia Kommune har erhvervet Voss-grunden til den faktiske værdi

Læserbrev: I Fredericia Dagblad 17. februar stiller Søren Haastrup (Alternativet) byrådet en række kritiske spørgsmål vedrørende Fredericia Byråds beslutning om at købe den såkaldte Voss-grund på Vester Voldgade. Det er fint både at være kritisk og stille spørgsmål, da det hylder mit princip om åbenhed. Så tak for anledningen til at svare og forklare min holdning til lokalpolitisk håndværk. Fredericia Kommune har erhvervet Voss-grunden til den faktiske værdi, altså handelsværdien. Der indgår en række veluddannede og meget kompetente personer i den gruppe, der rådgiver os politikere om jordkøb. Jeg har al grund til at tro, at værdien er korrekt fastsat og har dermed ingen grund til, af denne årsag, at frasige erhvervelsen. Historisk set blev udledning af forskellige kemikalier m.m. ikke anset som en forurening - beklageligvis. Men med nutidens viden og teknologi har jeg det fint med, at grunden nu renses i det omfang, eksperterne anbefaler. I forbindelse med erhvervelsen laves der en samlet vurdering af grundens værdi, når den er klar til at blive taget i brug. Der er derfor ikke noget odiøst i, at der skal betales for oprensningen. Derimod glæder jeg mig over, at Fredericia Kommune investerer i en vigtig matrikel. En investering, der kan komme borgerne til gode. Søren Haastrup efterlyser mere åbenhed og gennemsigtighed i det lokale politiske arbejde. Såfremt hans efterlysning udspringer af en opfattelse af lukkethed og uklarhed om vores dispositioner, vil jeg opfordre Søren Haastrup til at være deltagende i de fora, der i samarbejde med borgerne sætter dagsordenen.

Fredericia

Ved du noget?: Uønsket vaskebjørn kørt ned ved afkørsel 59

Annonce