Annonce
Alarm 112

Motorvejsspor spærret i to timer: Motorcyklist gled i olie

Søndag eftermiddag måtte brandvæsenet spærre et spor samt nødsporet på motorvejen på Lillebæltsbroen. En varevogn havde spildt noget olie af en slags. Arkivfoto: Kathrine Jensen
Annonce

Fredericia: Søndag i de sene eftermiddagstimer måtte bilister væbne sig med ekstra tålmodighed, hvis de skulle fra Jylland til Fyn via Lillebæltsbroen. En varevogn havde spildt noget olie af en slags i første vognbane, og da det var et langt spor – en kilometers penge vurderer indsatsleder Ulrik Strehle det til - tog oprydningen lang tid.

- Det var en lang strækning, så vi lukkede første vognbane samt nødsporet. Derefter lagde vi grus på og fejede sammen, hvorefter en fejemaskine samlede det hele op, lyder det fra indsatslederen.

Den ukendte olie blev spildt fra cirka midten af broen og i et spor ind til land. Varevognen, der havde tabt den ukendte men glatte væske, var selv på stedet.

Ulrik Strehle oplyser desuden, at en motorcyklist forulykkede grundet forureningen. Han gled på vejbanen. Hans tilstand ved indsatslederen intet om, da brandvæsenet ikke som sådan havde noget med den del af episoden at gøre.

Nødsporet og første vognbane var spærret i små to timer.

Spildet udgjorde et par liter.

- Det var nok til, at det var glat, siger Ulrik Strehle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Fredericia går endnu mere i rødt: Smittetrykket stiger stadig

INFO

Pressenævnet kritiserer Fredericia Dagblad

Debat For abonnenter

Messe C-chefen siger: Kære veganere og beefeatere, kære kronikere og kristendemokrater, kære tabere og fiskerlussing'er - tak til jer allesammen

Fredericia

Testbil kommer til Fredericia: 16 gymnasieelever og én lærer smittet - over 800 elever og lærere skal testes for corona

Fredericia For abonnenter

Derfor prioriteres coronatests på Fredericia Gymnasium: Regionen forventer at finde flere smittede

Erhverv

Corona aflyser mesterskab i håndværk i MesseC - både arrangører og messedirektør ærgrer sig

Annonce