Annonce
Fredericia

To kendte Fredericia-butikker går sammen: Ny direktør har mange visioner

Jan Juul fra butikken "Juul" er blevet direktør og medejer af Mr Højer. Arkivfoto: Thomas Kvist Christiansen
To kendte forretninger i Danmarksgade er indgået i nyt samarbejde. Jan Juul bliver ny direktør.

Fredericia: Jan Juul, som står bag butikken Juul i Danmarksgade, går over gaden og bliver direktør og medejer af den mangeårige herretøjsbutik Mr Højer.

Forretningen "Juul" kommer til at bestå, men nu under navnet "Juul Women", som skal forhandle mærkevarer til kvinder.

Jan B. Rasmussen fra Mr Højer har allieret sig med Jan Juul i et samarbejde, som ifølge en pressemeddelelse er baseret på entreprenørskab, faglig stolthed og gensidig respekt. Jan Juul er tiltrådt som direktør 10. juli, mens fusionen af de to butikker markeres 1. september.

Jan Juul er stifter af den fredericianske herre- og dametøjsbutik, som han har drevet i 10 år. Først i Vestbyen. Siden har han rykket butikken ind i Danmarksgade.

- Det har været et stort ønske at blive en del af Mr-kæden og dermed få adgang til de mange kendte danske og internationale mærkevarer, hedder det videre fra ham i pressemeddelelsen.

Annonce

Stærkt repræsenteret

Han har mange visioner for Mr Højer:

- Vareudvalget bliver en fusion mellem Mr’s stærke mærkevareportfolio og mine tidligere succesfulde mærkevareforbindelser, hedder det videre.

Han understreger, at der fortsat skal lægges vægt på gamle dyder som førsteklasses kundeservice, professionel vejledning og en betjening, som får alle til at føle sig velkomne.

Jan B. Rasmussen, der også til daglig driver agenturvirksomheden JBR Agencies A/S, er glad for sin nye medejer.

- Det har været helt afgørende for mig at finde en medejer fra Fredericia, der kan drive Mr Højer professionelt med et godt købmands-skab, som er nødvendigt for enhver butiks overlevelse, udtaler han i pressemeddelelsen.

Mr Højer er en del af den landsdækkende Mr-kæde, der består af 71 butikker, der alle drives af selvstændige forretningsdrivende. Administrerende direktør for Mr, Frank Skovgaard, ser fusionen som en styrkelse af Mr Højer.

- Det er vigtigt for Mr at være stærkt repræsenteret i Fredericia, så vi ser frem til samarbejdet med Jan Juul, siger han i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce