Annonce
FC Fredericia

Mucolli scorede med hovedet for første gang som professionel

Agon Mucolli scorede med hovedet mod Næstved - det sker ikke så tit. Foto: Peter Leth-Larsen
Agon Mucolli satte panden på et perfekt angreb og scorede et vigtigt mål for FC Fredericia. Det var hans første hovedstødsmål som professionel fodboldspiller.

Fredericia: Agon Mucolli er 172 centimer høj, og det siger sig selv, at han ikke ligefrem har sine spidskompetencer i hovedspillet.

Men alligevel formåede han at pande bolden i nettet i FC Fredericias 3-1-sejr over Næstved. Målet var enden på et FC Fredericia-angreb, som står på side et i fodboldens ABC. En skærende pasning fra anfører Christian Ege Nielsen sendte Anders Holvad af sted, og hans indlæg lå perfekt i panden på lille tekniker.

- Jeg tror nok, at jeg har scoret tre hovedstødsmål i min karriere, men det her var det første som professionel. Jeg løb og overvejede, om jeg skulle sende den på tværs eller heade den ind - jeg valgte heldigvis det sidste, siger Agon Mucolli.

Nu venter en kamp mod Vejle Boldklub onsdag aften. Det er en klub, som har en hvis betydning for fredericianske Agon Mucolli, for i VB's ungdomsafdeling blev han formet som fodboldspiller, og under klubbens daværende cheftræner Andreas Alm slog han igennem på førsteholdet. Da italienske Adolfo Sormani kom til, røg han helt ud i mørket. Den iltre italiener og kreatøren med de albanske rødder kunne ikke sammen.

Agon Mucollis lillebror, Arbnor, er fortsat i VB.

- Det bliver selvfølgelig en speciel kamp, hvis jeg skal spille mod min lillebror. Men ellers er det en kamp som alle andre. Hvis italieneren fortsat havde været træner, ville det være noget andet, men det er han jo ikke, siger Agon Mucolli.

Han glæder sig over at have fået den store angriber Steven Enna ind at sigte efter i feltet.

- Det er godt for mig, for det betyder, at jeg ikke behøver spille angriber. Det passer mig bedre at være på kanten, sagde han.

Annonce
Det bliver selvfølgelig en speciel kamp, hvis jeg skal spille mod min lillebror. Men ellers er det en kamp som alle andre. Hvis italieneren fortsat havde været træner, ville det være noget andet, men det er han jo ikke.

Agon Mucolli om den kommende kamp mod Vejle Boldklub

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Ny kommunal topledelse holdt kun ét år: Gode råd til politikerne kostede 400.000 kroner

Fredericia For abonnenter

Borgmester forsvarer beslutning om to nye direktører: - Vi har lyttet til vores medarbejdere

Annonce