Annonce
Fredericia

Muddersuccesen bliver større: Mud Race udvides til to andre byer

Et løb som er vildt og sjovt, det har ramt plet for firmasporten i Fredericia. Ladies Mud Race-udgaver i hele landet er blevet voldsomt populære. Arkivfoto

Firmasporten i Fredericia udvidet med Mud Race i Aalborg og Slagelse. I Aalborg var 800 billetter revet væk på 20 minutter. Udgaven i mørke har fået de første 100 på banen.

Fredericia: Fredericia Fag- og firma kan konstatere, at de har ramt helt rigtigt med deres idé om et løb med spændende udfordringer kun for kvinder.

Mens Fredericias udgave af årets Mud Race blev udsolgt på få timer, så er nye byer kommet på listen over udgaver af Ladies Mud Race.

- Vi har udvidet Ladies Mud Race til to byer mere her i 2018, hvor Aalborg og Slagelse også er kommet med på konceptet. Vi åbnede tilmeldingerne for de to byer lørdag middag, og Aalborg fik udsolgt med 800 billetter på 20 minutter, og der er solgt 323 ud af 600 billetter i Slagelse efter et døgn, siger en glad løbsansvarlig Ib Østergaard.

Samtidig brugte over 100 kvinder lørdagen til at melde sig til Fredericias særlige Dark Edition af kvindeløbet.

- Der er 117 tilmeldte på nuværende tidspunkt, og det følger helt vores forventninger, siger Ib Østergaard.

Fag og Firmaidrætten har valgt at lave et ekstra mindre løb 6. marts, hvor udfordringerne under de 5,5 km løb er suppleret med, at det foregår i mørke i Hannerup Skov.

- Vi har sat et loft på 250 deltagere til det løb, siger Ib Østergaard, som er stolt over, at man som forening har kunnet ramme en løbstype, som giver kvinder lyst til at tage løbeskoene på.

- Interessen viser, at det var en rigtig beslutning, vi traf med vores første Mud Race i 2016, siger Ib Østergaard.

Annonce

På tyve minutter var 800 billetter revet væk i Aalborg.

Løbsansvarlig for Ladies Mud Race Ib Østergaard, Fag- og Firmaidrætten i Fredericia
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Nu er det så, jeg spørger vores folketingspolitikere: Er det kun os, der bor lavt, der er skyld i den stigende vandstand?

Læserbrev: Kystdirektoratet har udpeget 14 områder ved Danmarks kyster, som er klassificeret som særligt truet af den stigende vandstand. Juelsminde er et af de truede områder. Et nyt digelag er etableret, og der arbejdes ihærdigt frem mod at sikre byen mod oversvømmelse. Der er udarbejdet et foreløbigt dige-projekt, som anslås at koste omkring 23 mio. kr. Ingen ved af gode grunde p.t., om det holder, men hvis det gør, er det en udgift pr. husstand på gennemsnitligt 20.000 kr. Nuværende lovgivning siger, at det skal de mennesker, der bor i de truede områder, betale, herunder også den fremtidige vedligeholdelse. Nu er det så, jeg spørger vores folketingspolitikere: Er det kun os, der bor lavt - under kote 2,50 - der er skyld i den stigende vandstand? Ifølge klimaforskere over hele verden er det et globalt problem. Det er den måde, verdens befolkning lever og forbruger på, der ændrer klimaet og medfører højere vandstand. Når der skal laves store offentlige anlæg eller for den sags skyld de militære forsvarsudgifter, grænsekontrol osv. - alt sammen til gavn for fællesskabet - er der ingen tvivl: Statskassen betaler naturligvis. Alle os danskere og de mange hundrede tusinder turister, der besøger os, har stor glæde af at kunne færdes ved vore skønne kyster. Så kan ingen vel i fuld alvor være i tvivl om, at det er en statsopgave at betale regningen. Den lovgivning, der gælder nu, er et levn fra fortiden. Der må være nogle politikere, der tager fat på at ændre det.

Annonce