Annonce
112

Munkegade spærret efter voldsepisode: To mænd anholdt for vold mod kvinde

Tre timer efter, at politiet modtog anmeldelsen, var der stadig en god håndfuld betjene og to biler på stedet. Foto: Søren Gylling

Kolding: To yngre mænd er blevet anholdt, efter de angiveligt har begået vold mod en 29-årig kvinde.

Det skriver Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Voldsepisoden er bagrunden for, at Munkegade blev spærret tirsdag formiddag kort før klokken 10. De to mænd er henholdsvis 26 år og 27 år, og de har begge relation til kvinden, skriver politiet. Området blev spærret, da politiet skulle sikre spor.

Tirsdag ved middagstid oplyste politiet, at der ikke var grund til bekymring for borgere i området, og det understreger politiet igen i pressemeddelelsen, idet sagen betegnes som husspektakel på en adresse på Klostergade.

Et øjenvidne, Ana Fressl, som er ansat på Tobbers i Munkegade, fortalte desuden til JydskeVestkysten, at hun havde set en kvinde blive kørt væk i en ambulance, og at der i løbet af dagen havde været politi i massevis på stedet.

Sagen efterforskes nu og af hensyn til efterforskningen har Sydøstjyllands Politi på nuværende tidspunkt ikke flere oplysninger i sagen, der kan deles med offentligheden, skriver politiet i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Overblik: Her er 16 nøglepersoner i borgmestersagens efterspil

Annonce