Annonce
Debat

Musical-turneplaner: Jeg føler, det er en hån mod borgerne i Fredericia

"Alle var efter konkursen enige om, at alt teater kun skulle foregå i Fredericia til glæde for byens hoteller og restauranter og øvrige forretningsliv", skriver Erik Møller Jørgensen. Arkivfoto: Gustav Roesbjerg Mygind

Læserbrev: Man taber både hat og briller, når man læser Fredericia Dagblad mandag 8. marts.

Stor jubel - Fredericia Musicalteaters første forestilling genåbner med Shu-bi-dua-premiere til november på Fredericia Teater, derefter på ni ugers turne landet rundt i 2022.

Lad det være sagt først, at forestillingen er bestilt af selskabet Lion Musical, der overordnet står med det økonomiske ansvar.

Annonce

Efter konkursen er der blevet brugt mange kræfter på at få musicalteateret op at stå igen, men nu springer kæden af.

Fredericias borgere har set på, at der gennem årene er givet tilskud til teateret på rigtig mange millioner fra et uansvarligt byråd, bestyrelse og teaterdirektør - knald dygtig, men uden økonomisk sans.


Konkursen skyldtes hovedsagelig udgifter til forestillinger uden for Fredericia, og så starter man op på det igen, ganske vist uden økonomisk ansvar.

Erik Møller Jørgensen


Konkursen skyldtes hovedsagelig udgifter til forestillinger uden for Fredericia, og så starter man op på det igen, ganske vist uden økonomisk ansvar.

Hvad får man fra Lion Musical i kroner og øre for opsætningen?

Alle var efter konkursen enige om, at alt teater kun skulle foregå i Fredericia til glæde for byens hoteller og restauranter og øvrige forretningsliv.

Vil man fortsætte med turne, kan og skal man ikke igen modtage penge fra kommunen fremover - 16 mio. kr. det første år.

Jeg føler, det er en hån mod borgerne i Fredericia, der igen var stolte og glade over, at vi igen havde et teater i byen og kun i Fredericia.

(Fredericia Musicalteater oplyser, at teatret ingen aktier har i turneen, og at det udelukkende er produktionsselskabet, der står for turneen. Red.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce