Annonce
Fredericia

Musik på kasernen: Tribunepladserne blev udsolgt

Lars Lilholt og band gik på scenen i gården på Bülows Kaserne lørdag aften. Det er første gang, der bliver holdt en koncert i den skala i gården. Foto: Dorte Brandsen

Fredericia: Som noget nyt til årets 6. Juli Dage var der lørdag aften koncert med Lars Lilholt Band, og for første gang blev gården i Bülows Kaserne indviet som koncertplads i den skala.

Der var på forhånd ikke udsolgt til koncerten, så derfor blev der også solgt billetter ved indgangen, hvilket flere benyttede sig af.

- Billetsalget er gået fint. Det, at det er sammen med 6. Juli Dagene, har nok øget interessen, fortalte arrangør og direktør for Event C Ulrich Nicolaisen, umiddelbart inden Lars Lilholt gik på scenen.

Annonce
Der blev udsolgt på tribunepladserne til Lars Lilholt-koncerten. Foto: Dorte Brandsen

Slutter med fyrværkeri

Dørene åbnede kl. 18, hvorefter Kim Larsens mangeårige impresario Jørn Jeppesen gik på scenen og blandt andet spillede sange fra Kim Larsens "Sange fra første sal", inden Lars Lilholt gik på scenen kl. 19.15.

- Folk er glade og købelystne. Især specialøl går rigtig godt. Der har været pres på tribunepladserne, for folk vil gerne sidde ned, så der er udsolgt, fortalte Ulrich Nicolaisen.

6. Juli Dagene slutter med fyrværkeri fra Fredericia Vold kl. 23.

Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Ungt plejefirma afviser dumping: - Vi lægger en pris, så vi kan drive en virksomhed

112

Så du noget?: Vidner til indbrud søges

Læserbrev

Vi mennesker er slet ikke ufejlbarlige - og E-coli kommer fra byspildevand

Læserbrev: Hver gang emnet er vandmiljø, kigger man på de marker, der skråner ned mod bæltet/fjorden og siger "uha", for de marker får mindst én gang om året gødning, der passer til de afgrøder, samfundet høster for at overleve. Kigger man så ved siden af markerne bare ved Lillebælt, ligger der noget, der svarer til en grisestald med 50.000 grise, Fredericia. Hvor mange toiletskyl om dagen? Der er rensningsanlæg, ja, og det synes utopisk at overdimensionere dem så meget, at de kan omsætte 100 pct. Hvor mange procents omsætning er acceptabelt ved daglig drift, ved spidsbelastninger? Der er ingenting, der "bare" forsvinder, og renset kloakvand er ikke kemisk rent vand! Man kan dyrke bakterier og ændre kemiske forbindelser, men intet forsvinder - alt er et eller andet sted i kredsløbet. Det her gælder ikke kun vores nærområde, det er fælles endestation. Nogle steder separerer man kloak og regnvand, en god idé, men sjovt nok er man begyndt at bruge forskellig farve rør til de to ting, og rørfarven i sig selv hindrer ikke fejlkobling eller retter op på gamle fejl. Vi mennesker er slet ikke ufejlbarlige - og E-coli kommer fra byspildevand. Hvor tager man prøver af vandet - ude i det fri vand, ud for rensningsanlægget, i åen eller i drænrørene på marken?? Ud over at tænke sig bare lidt om kan man også kigge med, når der dumpes slam i Lillebælt ud for Trelde Næs. Den "fint" farvede og lange hale fra dumpningen viser, at slammet ikke bare graver sig selv ned i bunden - det er sikkert også bare landbrugets skyld, eller...

112

Dramatisk påkørsel ender med udvisningsdom: 29-årig med afghanske rødder anker

Fredericia For abonnenter

Hjemmepleje i udbud: Derfor har kommunen valgt nyt selskab

Annonce