Annonce
Fredericia

Musik på kasernen: Tribunepladserne blev udsolgt

Lars Lilholt og band gik på scenen i gården på Bülows Kaserne lørdag aften. Det er første gang, der bliver holdt en koncert i den skala i gården. Foto: Dorte Brandsen

Fredericia: Som noget nyt til årets 6. Juli Dage var der lørdag aften koncert med Lars Lilholt Band, og for første gang blev gården i Bülows Kaserne indviet som koncertplads i den skala.

Der var på forhånd ikke udsolgt til koncerten, så derfor blev der også solgt billetter ved indgangen, hvilket flere benyttede sig af.

- Billetsalget er gået fint. Det, at det er sammen med 6. Juli Dagene, har nok øget interessen, fortalte arrangør og direktør for Event C Ulrich Nicolaisen, umiddelbart inden Lars Lilholt gik på scenen.

Annonce
Der blev udsolgt på tribunepladserne til Lars Lilholt-koncerten. Foto: Dorte Brandsen

Slutter med fyrværkeri

Dørene åbnede kl. 18, hvorefter Kim Larsens mangeårige impresario Jørn Jeppesen gik på scenen og blandt andet spillede sange fra Kim Larsens "Sange fra første sal", inden Lars Lilholt gik på scenen kl. 19.15.

- Folk er glade og købelystne. Især specialøl går rigtig godt. Der har været pres på tribunepladserne, for folk vil gerne sidde ned, så der er udsolgt, fortalte Ulrich Nicolaisen.

6. Juli Dagene slutter med fyrværkeri fra Fredericia Vold kl. 23.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Håndværkerformand sætter spørgsmålstegn i mørklægningssag: Millioner kunne måske have været sparet

Fredericia For abonnenter

Sådan foregår det i dag: Håndværkere fordeler opgaver efter nummer

112

En lang indsats er slut: 24 brandfolk har nedkæmpet brand i lagerhal og båd

Annonce