Annonce
Fredericia

Musik på kasernen: Tribunepladserne blev udsolgt

Lars Lilholt og band gik på scenen i gården på Bülows Kaserne lørdag aften. Det er første gang, der bliver holdt en koncert i den skala i gården. Foto: Dorte Brandsen

Fredericia: Som noget nyt til årets 6. Juli Dage var der lørdag aften koncert med Lars Lilholt Band, og for første gang blev gården i Bülows Kaserne indviet som koncertplads i den skala.

Der var på forhånd ikke udsolgt til koncerten, så derfor blev der også solgt billetter ved indgangen, hvilket flere benyttede sig af.

- Billetsalget er gået fint. Det, at det er sammen med 6. Juli Dagene, har nok øget interessen, fortalte arrangør og direktør for Event C Ulrich Nicolaisen, umiddelbart inden Lars Lilholt gik på scenen.

Annonce
Der blev udsolgt på tribunepladserne til Lars Lilholt-koncerten. Foto: Dorte Brandsen

Slutter med fyrværkeri

Dørene åbnede kl. 18, hvorefter Kim Larsens mangeårige impresario Jørn Jeppesen gik på scenen og blandt andet spillede sange fra Kim Larsens "Sange fra første sal", inden Lars Lilholt gik på scenen kl. 19.15.

- Folk er glade og købelystne. Især specialøl går rigtig godt. Der har været pres på tribunepladserne, for folk vil gerne sidde ned, så der er udsolgt, fortalte Ulrich Nicolaisen.

6. Juli Dagene slutter med fyrværkeri fra Fredericia Vold kl. 23.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Forældre i kamp for Ungdommens Hus: - Havde det ikke været for huset, havde vores datter aldrig fået sin studentereksamen

Læserbrev

Kære byrådspolitikere, hvornår begynder I at tage ungdommen alvorligt?

Fredericia Kommune sparer på ungdommen, når de sparer på Ungdommens Hus. Og burde det ikke være lige modsat i en tid, hvor unge ifølge Sundhedsministeriet mistrives mere end nogen sinde før? Det er nu 13 år siden, at jeg satte min fod på Norgesgade 46a for første gang. Den dag i dag, mange år efter, har Ungdommens Hus stadig en stor plads i mit hjerte, og jeg er taknemlig for, at jeg har haft muligheden for at udvikle mig under trygge rammer som huset og personalet har skabt. Da jeg startede på Ungdommens Hus, havde jeg svært ved at finde mig til rette og finde ud af, hvad min rolle i livet var. På Ungdommens Hus blev jeg mødt af ansatte, som tog mig alvorlig, og som vigtigst af alt lyttede. Jeg lærte, at jeg som ung er vigtig. Jeg lærte om værdierne af fællesskab og demokrati. Jeg lærte, at jeg som ung, sammen med andre unge, kan være medskaber af det samfund, som vi ønsker. Og er det ikke netop det, vi ønsker af unge i dag. At de trives så meget, at du har lyst til at bidrage til fællesskabet og samfundet som demokratiske borgere? For at det kan lade sig gøre, er vi nødt til at have et rum til de unge, hvor det er muligt. Et rum som Ungdommens Hus, hvor unge kan føle sig mødt, og hvor de tør påtage sig ansvar og sætte handling på idéer og drømme. Men hvem skal skabe det rum, når Fredericia Byråd vil spare 50% af personalet på Ungdommens Hus væk? Og hvad skal der ske med de unge over 18, som Fredericia Byråd vil smide ud af huset? Ungdommens Hus i Fredericia har ikke brug for besparelser eller aldersbegrænsninger, tværtimod har de brug for flere resurser. Ungdommen i Fredericia har brug for, at byrådspolitikkerne lytter til dem og tager dem seriøst. Så kære byrådspolitikkr, hvilken fremtid ønsker du for Fredericias ungdom?

Fredericia

Politiker forstår ikke kritik fra Kære Pleje: - Vi sparer ikke, vi følger loven

Annonce