Annonce
Fredericia

Musik på kasernen: Tribunepladserne blev udsolgt

Lars Lilholt og band gik på scenen i gården på Bülows Kaserne lørdag aften. Det er første gang, der bliver holdt en koncert i den skala i gården. Foto: Dorte Brandsen

Fredericia: Som noget nyt til årets 6. Juli Dage var der lørdag aften koncert med Lars Lilholt Band, og for første gang blev gården i Bülows Kaserne indviet som koncertplads i den skala.

Der var på forhånd ikke udsolgt til koncerten, så derfor blev der også solgt billetter ved indgangen, hvilket flere benyttede sig af.

- Billetsalget er gået fint. Det, at det er sammen med 6. Juli Dagene, har nok øget interessen, fortalte arrangør og direktør for Event C Ulrich Nicolaisen, umiddelbart inden Lars Lilholt gik på scenen.

Der blev udsolgt på tribunepladserne til Lars Lilholt-koncerten. Foto: Dorte Brandsen

Slutter med fyrværkeri

Dørene åbnede kl. 18, hvorefter Kim Larsens mangeårige impresario Jørn Jeppesen gik på scenen og blandt andet spillede sange fra Kim Larsens "Sange fra første sal", inden Lars Lilholt gik på scenen kl. 19.15.

- Folk er glade og købelystne. Især specialøl går rigtig godt. Der har været pres på tribunepladserne, for folk vil gerne sidde ned, så der er udsolgt, fortalte Ulrich Nicolaisen.

6. Juli Dagene slutter med fyrværkeri fra Fredericia Vold kl. 23.

Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Åbent brev til byrådet i Fredericia: Tænk disse punkter ind i arbejdet med næste års budget

Læserbrev: På det ugentlige tværpolitiske, offentlige møde i Demokraticontaineren i Kanalbyen var emnet tirsdag 10. september "Velfærdspolitik i de kommende år i Fredericia". Som sædvanlig var der en livlig diskussion i en positiv ånd. Samtalen foregik endnu en gang på tværs af partiskel og andre interesser. Mødet endte ud med enighed om at opfordre byrådspolitikerne til at tænke nedenstående punkter ind i arbejdet med næste års budget. Vi håber, I vil sætte fokus på de svageste borgere og på arbejdsmiljøet for de kommunalt ansatte. Der var enighed om, at velfærden generelt skal være i centrum, og følgende områder blev specifikt nævnt som indsatsområder: Folkeskolerne. Der er kun fem kommuner i landet, der bruger færre økonomiske midler pr. elev. Var det en ide og en mulighed at tildele midlertidig "førtidspension” til syge borgere, så de får ro til at komme sig og samle kræfter, inden der tages stilling til deres fremtidige tilknytning til arbejdsmarkedet? Fritidstiltag for den ungdomsgruppe, der ikke er knyttet til Ungdommens Hus. Sikring af, at frivillig indsats ikke på nogen måder indregnes i normeringsbehovet. Personale nok til at tage sig dybtgående nok af de underretninger, der indsendes til familieafdelingen. For at fremme arbejdsmiljøet på de offentlige arbejdspladser skal der være mindre kontrol og mere tillid, og i den sammenhæng vil det være en god idé at lade en stor del af arbejdsprocesserne bestemmes af selvstyrende teams. Det er vigtigt, at flere får lyst til at tage en uddannelse inden for de områder, der vedrører velfærden. Når forholdene er gode for de kommunalt ansatte, er der stor sandsynlighed for, at flere får lyst til at tage en uddannelse inden for disse områder, så der på sigt kan blive et tilstrækkeligt antal kvalificerede medarbejdere at vælge imellem. Det er væsentligt, at der bliver lagt endnu mere vægt på et positivt og inkluderende menneskesyn i den kommunale organisation. Vi ønsker byrådet rigtig god arbejdslyst i processen med budgetforhandlingerne!

Annonce