Annonce
Kultur

Musikteatret aflyser alt i april

Vejle Musikteater forlænger lukkeperioden til hele april. Arkivfoto
Selv om den foreløbige lukning af Danmark officielt ikke rammer april, har Vejle Musikteater alligevel besluttet at tage konsekvensen.
Annonce

Vejle: Situationen omkring coronavirus udvikler sig dag for dag, og den lukning af Danmark, som hidtil varer marts måned ud, bliver måske forlænget.

Derfor har økonomiudvalget i Vejle Kommune besluttet, at Vejle Musikteater udskyder eller aflyser alle arrangementer i april.

- Når vi træffer den her beslutning, er det først og fremmest, fordi vi i den situation, vi står i, hellere vil gå et skridt for langt for at vise det samfundsansvar, der skal til for, at vi alle sammen kan komme igennem coronakrisen. Vi oplever allerede, at artister og arrangører flytter eller aflyser arrangementer, og at gæsterne spørger til, om det arrangement, de har billet til, vil blive flyttet. Derfor vurderer vi, at det er mest hensigtsmæssigt at forlænge perioden, musikteatret holder lukket med en ekstra måned, siger Dan Arnløv Jørgensen (K), formand for kultur- og idrætsudvalget i Vejle Kommune, i en pressemeddelelse.

Annonce

Særlig situation

Vejle Musikteater kan rumme mere end 1100 mennesker, og netop det høje antal er en af årsagerne til beslutningen.

- Hvis der er én ting, vi kan lære af corona, så er det, at tingene udvikler sig i et meget højt tempo. Når vi træffer beslutningen om, at Vejle Musikteater som det eneste skal forlænge perioden for, hvor længe det skal holde lukket, så er det fordi musikteatrets situation er helt særlig, siger Dan Arnløv Jørgensen.

Aflysningerne omfatter blandt andet "2 på tur" med Peter Schrøder og Kurt Ravn 4. april, danseturneringen "Danmark Danser" 18. april og koncerten med Niels Lan Doky Trio, der skulle programsat til 29. april.

Alle gæster der har købt billet til et arrangement i april, vil blive kontaktet direkte. exp/larsen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Ifølge medie tilbageholdt Heunicke også oplysninger om minksmitte

Annonce