Annonce
Trekantområdet

Musikteatret aflyser alt: Mister TV2's store nytårsshow med Sørensen, Sko og Gadeberg

Mette Kier, direktør for Vejle Musikteater, må aflyse blandt andet det store nytårsshow, som TV2 skulle optage i Vejle. Foto: Leif Baun
Vejle Musikteater opgiver at skubbe og flytte arrangementer. Denne gang bliver begivenhederne aflyst og gæsterne får pengene tilbage.

Vejle: Det var en stor og prestigefyldt nyhed, da Vejle Musikteater kunne offentliggøre aftalen om, at tv-kanalen TV2's store nytårsshow skulle optages i Vejle.

Nu er begivenheden aflyst som følge af torsdagens nedlukning af Vejle og 30 andre kommuner i kampen mod corona.

Vejle Musikteater kommer til at ligge stille de næste tre uger, for huset skal lukkes fysisk. Billetkøbere får pengene tilbage, da der denne gang er tale om regulære aflysninger. Det er administrativt for tungt at blive ved med at skubbe arrangementer, flytte gæsterne til nye datoer og nye pladser i teatersalen.

Annonce

Julefrokoster er for længst væk

- Vores program er ikke så tætpakket i denne periode, fordi vi her skulle have haft mange julefrokoster. Men de er jo for længst aflyst, fortæller musikteatrets direktør, Mette Kier.

Det sidste arrangement, musikteateret nåede at gennemføre, var et nyt tiltag som følge af coronaen - nemlig koncerter på arbejdspladserne. Torsdag var det en julekoncert i Dandy Business Parks fem huse med nye talenter, som på den måde fik en hjælpende hånd i en for dem ekstra svær tid.


Da de begyndte at lukke de store byer ned, vidste vi godt, at det nok kun var et spørgsmål om tid, før det kom hertil.

Mette Kier, direktør Vejle Musikteater


- De har det værre end dem, der trods alt er etablerede navne. Så derude stod vi, da beskeden tikkede ind om, at borgmesteren skulle mødes med sundhedsministeren, siger musikteaterdirektøren.

Musikteater må aflyse fire arrangementer

I nedlukningsperioden fra 11. december til 3. december havde Vejle Musikteater planlagt fire arrangementer, der nu er aflyst på grund af coronaen. Det er følgende:

  • 15.12.: Det store juleshow med Burhan G og Danmarks Underholdningsorkester.
  • 17.12.: God jul, Cirkeline.
  • 18.12.: Christopher.
  • 29.12.: TV2-Nytårsshow med Lis Sørensen, Søren Sko og Trine Gadeberg.

Hun havde håbet på en anden slutning på året ud fra det signal om fortsat aktivitet i kulturinstitutionerne - omend på et reduceret niveau - som ligger i særlige aktivitetspuljer til kulturlivet, som er indført.

Annonce

Start 4. januar usikker

- På den baggrund var det lidt overraskende, da de begyndte at lukke de store byer ned. Men da det skete, vidste vi godt, at det nok kun var et spørgsmål om tid, før det kom hertil. Dét, vi ved nu, er, at vi skal være klar igen 4. januar, siger Mette Kier.

- Men som det ser ud lige nu, er det måske nok tvivlsomt. Det afhænger af virkningen af restriktionerne, men der er jo også jul og årstidens vejr, der trækker modsat, konstaterer Mette Kier.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Gluten styrer hele Pernilles tilværelse: - Du skal ikke have ondt af mig

Fredericia

Stilhed før storm: Restauratører forventer større rykind i weekenden

Annonce