Annonce
112

Mystisk person i kælder: Politiet efterlyser mand med tatoveringer på halsen

Efter indbrud i en stribe kælderrum i bebyggelsen Kjærsgaarden i Vestbyen efterlyser politiet nu en mand med farvede tatoveringer på halsen. Arkivfoto: Eskild Lyngsøe

Vejle: En stribe kælderrum i Kjærsgaarden i Vejles vestby blev mandag mellem klokken 12.30 og 13.30 ramt af indbrud. Hængslerne til syv rum er brækket op, formentlig med en ligekærvet skruetrækker.

Der er stjålet en dameracercykel og en mountainbike-cykel. Der er formentlig også stjålet andre ting, da rummene er en del gennemrodet.

Et vidne har set en mand, der ikke er kendt på stedet, men hvis adfærd var en smule undvigende, lige som vedkommende skyndte sig væk. Ham vil politiet gerne tale med, om ikke andet så for at kunne udelukke ham i forbindelse med efterforskningen af indbruddene.

Signalementet lyder: Dansk udseende mand på 180-190 centimeters højde og almindelig af bygning. Han har lyst kort hår og farvede tatoveringer på tværs af halsen i begge sider. Han havde sort kasket på og en jakke med hætten oppe. Han havde en sportstaske, muligvis lysebrun.

Ifølge vicepolitiinspektør Mikkel Ross kan politiet ikke sige, at det er denne mand, der står bag tyveriet, men det vil være en hjælp for efterforskningen at få ham udelukket, hvis han har været der i lovligt ærinde. Derfor vil politiet gerne tale med ham eller med nogle, der kunne have en idé om, hvem han er.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Efterforskere har kastet det store net ud i drabssag: Jagter stadig manden på scooteren

112

Politipatrulje påkørte 17-årig knallertfører: Måtte køres på skadestuen med skader på det ene ben

Leder For abonnenter

Dagens leder: Godt med nye arbejdspladser - men I må også gerne flytte til Fredericia

Fredericia

Se video med skatteministeren: Derfor faldt valget på Fredericia

Annonce