Annonce
Fredericia

Når de ældre elever møder ind skal de ud: Og spritten er klar

Flere detaljer er på plads, inden 6., 7. og 8. klassetrin i Fredericia Kommunes folkeskoler vender på mandag 18. maj. Modelfoto: Colourbox
Forskudt mødetid og kun gradvis normalitet. Der venter 6., 7. og 8. klasserne i Fredericia Kommune en anden hverdag, når skolegangen kalder igen.
Annonce

Fredericia: Mandag 18. maj vender de ældste skoleelever tilbage til undervisningen. Flere oplysninger om det praktiske er fredag udsendt.

- En forudsætning for elevernes tilbagevenden er, at hygiejnen er i top. Skolerne har allerede fået opsat ekstra håndvaske og toiletter, og den ekstra rengøring er sat i system. Det skete i forbindelse med, at 0.-5. klasserne startede op i april, skriver kommunen i en pressemeddelelse:

- Når de ældste elever vender tilbage, bliver de også instrueret i de nye retningslinjer for hygiejnen på skolerne, så de er med til at holde smitterisikoen nede.

SFO'er og klubber åbner

Også skolefritidsordningerne, klubberne og ungemiljøerne i Fredericia Kommune nærmer sig normale tilstande.

Derfor vil SFO og juniorklub åbne mere op, end de har været hidtil, skriver kommunen i en pressemeddelelse og fortsætter:

Ungemiljøer åbner op med nye aktiviteter fra mandag 25. maj.

Annonce

Møder ind forskudt

- Afstandskravet mellem eleverne er blevet lempet fra to til en meter, hvilket gør det muligt at samle de fleste klasser i egne klasselokaler igen, forklarer Fredericia Kommune:

- Det bliver en ny hverdag, eleverne i udskolingen møder ind til. Eleverne i 7.-9. årgang vil i den første uge møde ind forskudt over middag og holde pauser forskudt. De vil til at begynde med have undervisning på skolen kombineret med fjernundervisning, hvor de også vil skulle arbejde sammen online.

- Eleverne på 6. årgang vil følge den ugeplan, som er gældende for 0.-5. årgang.

- Ugeplanerne vil blive justeret for alle elever fra uge til uge, da skolerne gradvist begynder at have plads til alle elever på samme tid, især når der også planlægges med udeundervisning i naturen og på fælles kommunale undervisningsmiljøer som Makerspace, Bymuseet m.m.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Trods lavt smittetal i Fredericia: Koncert-aflysning er 'det rigtige at gøre'

Annonce