Annonce
Debat

Når fredag går i sort, så husk at handle lokalt

Karina Lorentzen Dehnhardt. Foto: Jacob Schultz
Annonce

Læserbrev: Fredag 27. november er det endnu en gang blevet black friday. En dag, der startede i USA, hvor dem med færrest penge nu fik mulighed for at købe julegaverne til familien til nedsat pris.

Sjovt nok viste det sig, at der var en god forretning i at være med på black friday-bølgen. Derfor er det nu stort set alle forretninger med respekt for sig selv, der er med på den sorte bølge.

Som SF'er plejer jeg at have fokus på, at vores indkøb er mest muligt grønne og bæredygtige for klimaets skyld, men også røde og sociale hos virksomheder, der både betaler skat og har ordentlige arbejdsvilkår. Men i år er der et ekstra lag i black friday, og derfor har jeg en appel her.

Brug dette års black friday til at hjælpe dit lokale erhvervsliv og handl lokalt.

Intet er nemmere end at handle på nettet, og det er da også det sikre at gøre i en pandemi. Men krisen har især været hård for nogle af vores lokale butikker, og hvis vi udviser omtanke, bruger mundbind, håndsprit og afstand og spreder vores indkøb ud over ugen - mange forretninger kører nemlig tilbud hele ugen - så kan det lade sig gøre.


Støt lokalt og støt de små. Støt din skohandler og isenkræmmer i gågaden. De skal også være her efter pandemien. Rigtig god black friday!

Karina Lorentzen


Støt lokalt og støt de små. Støt din skohandler og isenkræmmer i gågaden. De skal også være her efter pandemien. Rigtig god black friday!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Xenia afleverer sine børn for at kunne passe andres: - Folk gør bestemt, hvad de kan

Middelfart

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Fredericia For abonnenter

Tanya fjernunderviser og har fem børn hjemme fra skole: - Der er en anden slags nærhed

Annonce