Annonce
Fredericia

Næste år står det klart: DLG holder rejsegilde på nyt hovedkontor torsdag

Sådan kommer DLG's hovedkontor på Ballesvej i Snoghøj til at se ud, når det står færdigt i løbet af næste år. Illustration
I løbet af næste år kan grovvareselskabet DLG tage sit nye hovedkontor på Ballesvej i brug. Torsdag holder parterne bag det store byggeri rejsegilde.

Snoghøj: Torsdag middag bliver der holdt rejsegilde for DLG’s kommende regional- og hovedkontor på Ballesvej 2 i Snoghøj. Her skal over 300 ansatte arbejde.

AP Pension står sammen med grovvareselskabet DLG og totalentreprenøren NRE Denmark for det 7500 kvadratmeter store byggeri, som der blev taget første spadestik til i slutningen af oktober i fjor, og som skal stå klar til indflytning i løbet af 2020, når DLG forlader sit nuværende hovedkontor på Axelborg i Københavns centrum.

Adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, ser frem til at kunne fejre rejsegilde for det nye DLG-hovedkvarter, hvor AP Pension er bygherre og investor, og hvor DLG lejer sig ind i.

- Med rejsegildet markerer vi en milepæl i opførelsen af DLG’s kommende regional- og hovedkontor. Det er et særligt byggeri, vi opfører for DLG, der med sin placering i Fredericia og tæt på Lillebæltsbroen er placeret i et knudepunkt i Danmark. Vi har indgået en lang lejekontrakt med DLG, der er med til sikre attraktive afkast til gavn for kunderne, fortæller Peter Olsson i en pressemeddelelse.

Borgmester Jacob Bjerregaard, der deltager i rejsegildet, ser frem til at følge den fortsatte opførelse af regional- og hovedkontoret.

- Det er et spændende projekt at følge. Jeg glæder mig til, at vi i Fredericia Kommune kan tage imod de mange DLG-medarbejdere, der kommer til at have deres daglige gang i Fredericia, siger Jacob Bjerregaard ifølge pressemeddelelsen.

Hos DLG glæder man sig over endnu en markering i opførelsen af regional- og hovedkontoret.

- Det er en stor glæde, at vi nu kan holde rejsegilde på vores kommende hovedkontor. Vi er nået langt siden november 2017, hvor vi offentliggjorde planerne om at flytte fra Axelborg i København. Det er det største forandringsprojekt i DLG’s historie, og det er helt centralt for os og vores fremtidige udvikling, siger koncernchef i DLG, Kristian Hundebøll.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

'Dybt bekymrende': Øget arveafgift er gift for små og mellemstore virksomheder

Læserbrev: Tirsdag 22. oktober forhandlede vi i Folketinget det finanslovsforslag, som regeringen har fremsat for 2020. Et af de emner, der blev grundigt debatteret, var det forfærdelige forslag fra de røde partier om at tredoble generationsskiftebeskatningen af danske familieejede virksomheder. Det er godt for Danmark, at vi har mange veldrevne familieejede virksomheder. Det er faktisk ikke en dårlig ting, sådan som venstrefløjen ellers gerne vil have det til at lyde, når de gang på gang påstår, at "det drejer sig om rige godsejere". Fakta er nemlig, at det overvejende drejer sig om små og mellemstore virksomheder - iværksættere, servicevirksomheder, blikkenslagere, tømrermestre, snedkere osv. Produktion, service og erhverv, altså en helt central del af dansk erhvervslivs dna. Således er det ikke grever, baroner og milliardærer, som vil nyde glæde af succesfuld generationsskifte. 23.000 virksomheder med 300.000 ansatte står foran et generationsskifte inden for de næste 10 år. Det er kun godt, at en lav arveafgift har øget sandsynligheden for, at disse virksomheder kan bevares på den enkelte families hænder i forbindelse med generationsskifte. Selvfølgelig har vi også Lego og Danfoss og et par håndfulde godsejere, som nyder godt af afgiftsnedsættelsen på lige fod med alle andre. Men det er faktisk heller ikke nogen dårlig ting. Danmark ville være et fattigere sted uden Lego og Danfoss - også i kroner og ører! Derfor er det dybt bekymrende, at regeringen nu lægger op til at øge skatten med over en mia. kr. Det er dårligt nyt for dansk erhvervsliv og ikke mindst de 800.000, som er ansat i de familieejede virksomheder. Det er en kortsigtet beslutning, som måske nok på kort bane kan skaffe finansiering til alle de milde gaver, som regeringen og deres røde støttepartier ønsker at tilgodese udvalgte grupper, eksempelvis 300 mio. kr. til overvejende herboende udenlandske børnefamilier på passiv forsørgelse. Naturligvis skal der finde en rimelig beskatning sted, når virksomhedsejere udlodder dele af virksomhedens værdier via aktieudbytte eller alt muligt andet til virksomhedens ejere. Det er kun ret og rimeligt. Men det svarer til at save i den gren, man selv sidder på, når man vil gøre generationsskifte så meget dyrere for familieejede virksomheder.

Annonce