Annonce
Middelfart

Nørre Aaby-virksomhed vinder erhvervspris efter mange års konstant vækst: - Det er et kæmpe skulderklap

BM Lakering i Nørre Aaby har modtaget en erhvervspris for at skabe vækst. Prisen blev overrakt til far og søn: Martin Christensen (th.), som er direktør i BM Lakering, og Anders Lindø Christensen. PR-foto
Begejstringen var høj hos Nørre Aaby-virksomheden BM Lakering, da de modtog en pris for kontinuerligt at skabe vækst og stærke finansielle resultater.
Annonce

Nørre Aaby: Virksomheden BM Lakering i Nørre Aaby har netop fået overrakt erhvervsprisen Succesvirksomhed 2020. Prisen uddeles af Spar Nord og rådgivnings- og revisionsvirksomheden BDO og gives til virksomheder, der har haft succes på en række finansielle parametre over en femårig periode.

BM Lakering, der har mere end 10 års erfaring som specialister i lakering, er blandt de 200 virksomheder, der har klaret sig bedst, ud af 72.000 virksomheder i Region Syddanmark.


BM Lakering har efterhånden mange år på bagen, og vi har haft kontinuerlig vækst. Derfor er vi glade for, at Succesvirksomhedsprisen netop anerkender os, der tager det lange, seje træk.

Anette Lindø Christensen, ordrekoordinator i BM Lakering


- Vi er meget stolte over at vinde succesvirksomhedsprisen. Vi har et mål om at være den foretrukne samarbejdspartner for virksomheder, og det mål følger vi hver dag. Vi har af den grund konsekvent tilgang til kvalitet og gør en dyd ud af at skabe de mest optimale løsninger for vores kunder. Prisen er derfor et kæmpe skulderklap og en anerkendelse af vores mangeårige dedikerede arbejde og gode resultater. Derfor skal der også lyde en stor tak til alle vores handlekraftige medarbejdere, der i særdeleshed har været drivkraften bag vores succes, siger Anette Lindø Christensen, der er ordrekoordinator i BM Lakering.

- BM Lakering har efterhånden mange år på bagen, og vi har haft kontinuerlig vækst. Derfor er vi glade for, at succesvirksomhedsprisen netop anerkender os, der tager det lange, seje træk, tilføjer hun.

BM Lakering beskæftiger i dag 16 medarbejdere i Nørre Aaby. Virksomheden har fået overrakt  en statuette og et hædersbevis af repræsentanter fra Spar Nord og BDO, der med respekt for myndighedernes corona-anbefalinger fejrede succesvirksomheden med albuehilsen, fodbump og store smil.

Succesvirksomhed 2020

Spar Nord og BDO stiftede i 2019 erhvervsprisen Succesvirksomhed. Den anerkender små- og mellemstore virksomheder i Danmark med mellem 10 og 999 ansatte. Virksomhederne vurderes ud fra følgende parametre:

  • Vækst i resultat før skat de seneste fem år
  • Solidaritetsgrad i det seneste regnskabsår
  • Vækst i solidariteten målt over de seneste fem år
  • Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Materiale fra Hizb ut Tahrir delt ud i Korskærparken - angriber integrationsminister

Fredericia

Kloakarbejder udløser trafikudfordringer i flere skalaer: Kryds påvirkes de kommende mange måneder

Danmark

Få overblikket: Må man ikke længere invitere 12 familiemedlemmer til 50-års fødselsdag?

Fredericia

Dagens coronatal fra Fredericia: En 50-59-årig smittet føjet til statistikken

Fredericia For abonnenter

Sådan vil Rema 1000 og kommune rette op på småkaos på Egeskovvej: Også slut med lastbiler på tværs

Fredericia

Fredericia rykker op i børnepasningens superliga - 22 ekstra pædagoger skal ansættes

Annonce