Annonce
Vejle

Nørremarksgården har skiftet navn - og nu er der plads til 142 børn

Skovgårdens mange nye lokaler betyder, at stedet kan huse endnu flere børnehavebørn, og at der er blevet plads til at etablere en vuggestue. Foto: Annette Bredtoft
Vuggestuen og børnehaven Skovgården - det gamle Nørremarksgården - kunne tirsdag indvie to nye bygninger og er nu klar til at tage imod endnu flere børn.

Vejle: I et års tid har der været bygget ved daginstitutionen Skovgården på Nørremarksvej. Men i denne uge kunne børn og pædagoger endelig invitere til indvielsesfest i institutionen, der indtil for nylig hed Nørremarksgården.

- Vi har glædet os rigtig meget til, at vi kunne indvie bygningerne. Det har været en lang proces, og det bliver godt endelig at kunne tage dem i brug og byde velkommen til flere børn, siger Annette Bredtoft, som er pædagogisk leder i Skovgården.

Daginstitutionen har fået to nye bygninger, som betyder, at der nu er blevet plads til at etablere en vuggestue og udvide børnehaven.

- Vi er gået fra at være tre børnehavegrupper til at være fem med i alt 100 børnehavebørn, og derudover har vi nu plads til 42 vuggestuebørn, siger hun.

I de nye bygninger er der et personalerum, et stort køkken og mødelokaler. Det nye køkken skal blandt andet servere frokost til børnene hver dag, så forældrene ikke længere skal lave madpakker.

- Udbygningen var en kommunal beslutning, men vi har længe oplevet en efterspørgsel på mere plads, siger Annette Bredtoft.

Annonce
Tirsdag eftermiddag kunne daginstutionen Skovgården - der tidligere hed Nørremarksgården - indvie sine to nye bygninger. Foto: Annette Bredtoft

Pølsevogn og cirkus

Indvielsen blev fejret i stor stil, og både børn, forældre, håndværkere og ansatte i forvaltningen var inviteret.

Formand for Vejle Byråds børne- og familieudvalg, Torben Elsig- Pedersen (R), bød velkommen, og børn fra Skovgården optrådte med en sang.

Derefter kunne man få lidt mad i en opstillet pølsevogn og nyde underholdningen fra Cirkus ABC.

- Vi havde en rigtig dejlig dag, og det var en fornøjelse endelig at kunne byde folk indenfor i vores nye lokaler. Nu glæder vi os til at falde på plads og løbende modtage flere børn, siger Annette Bredtoft.

Ved indvielsesfesten i Skovgårdens nye bygninger var der stillet en pølsevogn op, som gæsterne glædeligt gik ombord i. Foto: Annette Bredtoft
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fodbold

Hedensted vil drille topholdene

Sport

Horsens hapser Fredericias cheftræner

Annonce