Annonce
Trekantområdet

Nabo til altanulykke: Det var ret skræmmende

Det var denne altan på Dr Fichs Vej i Kolding, der sent lørdag aften styrtede sammen. Foto: Anders Græsbøll Buch
En altan med fem unge styrtede lørdag aften til jorden i Kolding. En af naboerne fortæller, at han før har stået og kigget på altanerne på ejendommen og tænkt, at det godt kunne gå galt, da de så meget slidte ud.

Kolding: Natteroen blev lørdag aften forstyrret, da en altan på første sal på Dr Fichs Vej i Kolding faldt sammen. Hurtigt var politi og redningspersonale fremme og tage sig af de fem unge, der var på altanen, og som alle pådrog sig flere skader.

Ulykken skete klokken 22.50, og på samme tid var der også fest i naboejendommen, hvor 24-årige Kristoffer Bech bor på 2. sal. Han og gæsterne var dog gået en tur kort inden, at ulykken skete, og de oplevede derfor ikke ulykken.

- Jeg er glad for, at jeg ikke så det, for jeg tror virkelig, at det ville være skræmmende, hvis jeg havde set det. Jeg hørte fra naboen, at det havde været et ret stort brag, og da vi kom tilbage, var der mange politibiler og en helikopter af flere omgange. Det var ret skræmmende, siger Kristoffer Bech.

Annonce

Altaner så slidte ud

Da Kristoffer og kammeraterne kom tilbage fra gåturen og blev mødt af blå blink og redningshelikopter, blev de bedt om holde sig væk, og de gik derfor en ny tur. Da de kom tilbage igen cirka 00.20, fik de lov til at gå op i lejligheden, hvorfra Kristoffer ude på sin egen altan kunne se ned til ulykkesstedet.

- Jeg kunne se, at der lå blod og sko på jorden, fortæller han.

Indtil videre har han også selv fået at vide, at han for en sikkerheds skyld ikke må gå ud på sin egen altan, der er både mindre og nyere.


Jeg har godt tænkt over, at altanerne så gamle og slidte ud, og at der var revner i dem. Jeg tror, at den, der faldt ned, var den, der så mindst velholdt ud.

Kristoffer Bech, nabo


Han fortæller, at han før har stået og kigget på den altan, der faldt ned og tænkt, at det godt kunne gå galt.

- Jeg har godt tænkt over, at altanerne så gamle og slidte ud, og at der var revner i dem. Jeg tror, at den, der faldt ned, var den, der så mindst velholdt ud, siger han.

Altanen over ser også slidt ud. Foto: Anders Græsbøll Buch
Der var fem unge mellem 18 og 21 år på altanen, da ulykken skete. Foto: Anders Græsbøll Buch
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Overblik: Her er 16 nøglepersoner i borgmestersagens efterspil

Annonce