Annonce
Alarm 112

Naboer til voldsom brand blev genhuset: Nu skal brandårsagen findes

En etageejendom i Jyllandsgade blev onsdag så medtaget efter en brand, at brandvæsenet måtte fjerne dele af taget. Beboere og naboer blev genhuset efter branden. Arkivfoto: Klaus Madsen
Annonce

Fredericia: De naboer, der onsdag blev evakueret, da der opstod brand i en ejendom i Jyllandsgade 71A, fik ikke lov til at komme hjem igen. I hvert fald ikke for nu.

Det fortæller indsatsleder ved TrekantBrand, Per Møller Jensen.

- Alle blev genhuset, lyder det.

Brandvæsenet brugte onsdag eftermiddag på at få fjernet løse genstande fra taget. Det var blandt andet skorstenen, nogle spær-konstruktioner samt løse tagsten.

Derefter tog skadeservice over.

Den præcise brandårsag er stadig uvis.

- Brandårsagen kender jeg ikke. Det er politiets teknikere, der nu skal ind og undersøge årsagen til branden, siger indsatslederen fra TrekantBrand.

Onsdag oplyste politiets vagtchef til Fredericia Dagblad, at branden formentlig var opstået i et køkken, og at man ikke umiddelbart havde mistanke om, at der lå en kriminel handling bag.

Omkring 200 kvadratmeter tag brændte, og TrekantBrand havde i alt 36 mand fra fire stationer til at slukke etagebranden i Jyllandsgade, der opstod omkring klokken ni onsdag formiddag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Arbejde længe, men i eget tempo

Fredericia

Fra pressemødet: Politiet opfordrer unge til at respektere værtshusenes lukketid og gå hjem kl. 22

Fredericia For abonnenter

Få overblikket: Coronasmitten er spredt over alt i Fredericia

Fredericia

Stigende smitte får konsekvenser for det lokale kulturliv: Koncerter er aflyst

Annonce