Annonce
Debat

Natteliv: Vores politikere bør gøre alt, hvad de kan, for at fremme aktivitet i byen, når corona-situationen er overstået

Arkivfoto: Peter Leth-Larsen


Læserbrev: Ovenpå corona-krisen står Danmark med en kæmpe økonomisk udfordring.

Dels fordi man har valgt at bruge mange penge på hjælpepakker og lignende, hvilket er fint, dels fordi man har lukket næsten alting ned, hvilket man kan mene om, hvad man vil.

Når der er åbnet igen, og folk er blevet vaccineret, skal vi derfor naturligvis sørge for at stille bedst mulige vilkår for virksomhederne, så de kan holde åbent, gøre forretning og holde tandhjulene i samfundet kørende.

Det forstår socialisterne i København f.eks. ikke, og man diskuterer derfor netop nu, om man skal lukke nattelivet ned kl. 24, efter krisen er slut.

Det er ikke kun skidt for de barer, forretninger og dansegulve, der tjener deres penge på festligheder, men også for alle de unge mennesker, der lider af ensomhed og forringet livsglæde under nedlukningen og bare hungrer efter at feste til den lyse morgen.

Som lokalpolitikere bør vi huske, hvor pengene kommer fra, huske at velstand og velfærd kræver vækst, og huske på at byerne er steder med liv og larm og udvikling.

Det gælder i København, og det gælder i provinsen, ikke mindst i Fredericia.

Vores politikere bør gøre alt, hvad de kan, for at fremme aktivitet i byen, når corona-situationen er overstået, sørge for liberale muligheder for udskænkning og fest, lade butikkerne holde åbent så meget som muligt, lade nye butikker springe frem og give tilladelse til byggeri og udvikling.


Vi skylder vores unge at mindske underskuddet fra krisen - for folket og for bundlinjen.

John Rasmussen


Vi skylder vores unge at mindske underskuddet fra krisen - for folket og for bundlinjen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce