Annonce
FC Fredericia

Nattestad: Den her sæson skal være positiv

Sonni Nattestad træner med FC Fredericia igen efter en uges forlænget ferie. Skaderne mærker han ikke ret meget til. Arkivfoto: Jesper Banke
Sonni Nattestad er landet i Fredericia efter en forlænget ferie på Færøerne. Han er ovre sine skader, og nu håber han på, det kommende sæson bliver hans.
Annonce

Fredericia: En ekstra uge gik der, før Sonni Nattestad kom tilbage til FC Fredericia for at træne med holdkammeraterne. Mandag formiddag var han med i en stor del af træningen men udgik, da manglende form satte en stopper for yderligere udfoldelser.

Den to meter høje stopper er ude af form, men han mærker ikke noget til de to skader, som ødelagde det første halve år i Fredericia.

- Jeg kom aldrig i form på grund af mine skader. Jeg blev ikke udtaget til landsholdet, og jeg fik ikke den spilletid her, som jeg havde håbet på. Men nu er det forhåbentlig ovre. Det var et frustrerende halvt år, siger Sonni Nattestad.

Han har døjet med skader både i knæet og akillessenen. Sidstnævnte kunne han mærke en smule, da han trænede med igen. Men på Færøerne er han blevet behandlet af et hold hollandske eksperter, som har gjort underværker.

- Jeg er blevet tilset af nogle kloge hoveder, og det har virkelig været godt. Nu mangler jeg så at komme i form, men det skal vi alle sammen jo, siger Sonni Nattestad.

Det er godt at være tilbage. Vi har fået nogle nye gutter ind, som ser spændende ud.

Sonni Nattestad, stopper i FC Fredericia

Annonce

En positiv sæson

Den sene ankomst i Fredericia skyldes, at han havde en uges ekstra ferie.

- Det sker sjældent, at jeg kommer hjem til Færøerne. Så jeg fik lov til at blive der en uge ekstra. Det har været rigtig godt, siger han.

Der var store forventninger til Sonni Nattestad, da han skiftede til FC Fredericia i vinteropstarten. Men de blev aldrig udfriet, fordi hans skader hæmmede ham.

- Den her sæson skal gerne være noget andet. Når den er slut, vil jeg gerne kunne kigge tilbage på den og huske den for noget positivt, siger Sonni Nattestad.

Da han udgik af træningen, var han tydeligvis drænet. Tirsdag venter så en biptest, hvor formen skal afprøves. Her løber spillerne frem og tilbage og skal nå at tilbagelægge em vis distance på tid, som starter og stopper med et bip. Som testen forløber, bliver tidsintervallet mindre og mindre.

- Jeg hader det, siger Sonni Nattestad og smiler.

- Men det skal nok gå, jeg plejer at løbe nogle ok biptests, siger han.

FC Fredericia spiller træningskamp fredag klokken 12 på Hobro Stadion mod Superliga-klubben. Det er uvist, om Sonni Nattestad er klar til at være med, men han håber det.

- Jeg vil altid gerne spille. Men det bliver ikke 90 minutter, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Coronasmittede får anerkendt arbejdsskader: Ingen har endnu udsigt til erstatning

Fredericia

Døgnrapporten: En fik forbud mod at komme på restauration - en anden fik fire sigtelser

Annonce