Annonce
Trekantområdet

Naturparken vil knytte flere bånd til lokale virksomheder

En virksomhed kan også selv have fordel af at blive partner for Naturpark Lillebælt. Foto: Naturparken
En oplevelsesrig og godt markedsført Naturpark Lillebælt er også en fordel for lokale virksomheder i turisme- og oplevelsesbranchen. Derfor inviterer parken nu til partnermøde.

Fredericia: Naturpark Lillebælt søger partnere, der kan give oplevelser i naturparken og inviterer derfor til partnermøde 25. september i ADP Loungen på Fredericia Idrætscenter. På mødet kan man høre mere om, hvordan man kan blive turisme- og oplevelsespartner i Naturpark Lillebælt, og hvordan det kan gavne ens virksomhed.

Formand for Naturpark Lillebælt, Christian Bro, som også er formand for Miljø & Teknikudvalget i Fredericia, håber at se mange turisme- og oplevelsesvirksomheder fra Fredericia, Kolding og Middelfart til mødet, men alle typer erhverv er velkomne.

Annonce

Oplevelser og forretning

- Det er især virksomheder, som skaber oplevelser ved Lillebælt, som vi håber vil være med og tage del i en bæredygtig udvikling af naturparken og blive en del af det lokale samarbejde og partnerskab. Hertil hører også vores mange overnatningssteder, som jo i høj grad bidrager til turisternes oplevelse ved Lillebælt. Hvis vi går sammen om Lillebælt, kan det styrke os alle. Vi kan sammen gøre naturparken til et fyrtårn i Danmark, hvor vi viser, at vi både kan passe på naturen og give oplevelser, som giver lyst til også at skabe forbedringer for naturen, siger han i en pressemeddelelse fra naturparken.

På mødet kl. 13-16 introducerer Christian Bro og Naturpark Lillebælt naturparken og partnerordningen. Hindsgavl Slots administrerende direktør, Uffe Høeg Johansen, fortæller, hvordan naturparken kan give merværdi. Naturcenter Tønnisgård, som er erhvervspartner i Nationalpark Vadehavet, fortæller, hvad de får ud af samarbejdet. Deltagelse er gratis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112 For abonnenter

Pistol blev brugt ved drabet i Korskærparken: To mænd idømt flere års fængsel for våbenbesiddelse

Danmark

Drop sommerferien til sydens sol: Regeringen fraråder rejser udenfor udvalgte nabolande

Annonce