Annonce
Erhverv

Navnenyt fra erhvervslivet: Ny partner og økonomichef i Horsens-firma, to nye bankansatte, kommende jurist fra Uldum er blevet leder, og kundechef er nu kundechef i et andet firma

El-Team Vest A/S' nye partner er Lars Larsen (til venstre), der på billedet står sammen med firmaets første økonomichef, Susanne Bundgaard Schmidt, og direktør og indehaver Søren Jochimsen. Pressefoto

Nyt om navne: Efter fem år som indkøber og beregner i El-Team Vest A/S i Horsens er Lars Larsen tiltrådt som partner i elinstallations-virksomheden.

Han driver nu firmaet i samarbejde med direktør og indehaver Søren Jochimsen, og udover at være en del af ledelsen og bestyrelsen fortsætter Lars Larsen som indkøber og beregner. Han er uddannet elinstallatør og har været projektleder i lignende virksomheder.

Blandt El-Team Vest A/S' godt 65 ansatte er også en ny økonomichef, nemlig Susanne Bundgaard Schmidt, der er firmaets første i den rolle, og hun bliver fremover en vigtig spiller i både det nye ledelsestrekløver og bestyrelsen, oplyser firmaet i en pressemeddelelse.

Annonce

Heri fremgår det, at hun har 30 års erfaring inden for økonomi og ledelse - de seneste 10 år som ansvarlig for ledelsen af økonomifunktionen og administrationen i den aarhusianske it-virksomhed Vertica.

Lise Torborg Karlsen. Pressefoto

35-årige Lise Torborg Karlsen er tiltrådt som privatrådgiver i Vestjysk Bank i Horsens. Hun kommer fra en tilsvarende stilling hos Nykredit i København.

Thomas Holm Frederiksen. Pressefoto

Thomas Holm Frederiksen er tiltrådt i Ringkjøbing Landbobanks private banking-afdeling i Vejle, hvor han skal rådgive bankens erhvervsrelaterede private banking-kunder i Trekantområdet.

Anne Bindesbøl. Pressefoto

Anne Bindesbøl, Uldum, er tiltrådt som leder for HR-, løn- og rekrutteringsafdelingen i rådgivningsfirmaet Velas.

Hun er skiftet fra en stilling som juridisk rådgiver hos Ase og har tidligere været distriktschef i Aldi i otte år. På cv'et er også en professionsbachelor i value chain management, og til februar dimitterer Anne Bindesbøl som jurist.

Thomas Michelsen Jensen. Pressefoto

I samme firma er Thomas Michelsen Jensen startet som virksomhedsrådgiver med opgaver i Velas-afdelingerne i Horsens og Søften.

Tidligere har han i fire år været økonomikonsulent i Velas i Horsens. Han vil fortsat arbejde med det skattemæssige, men samtidig have fokus på de unge og netværk, etableringer, forretningsudvikling, salg og generationsskifte, oplyser firmaet i en pressemeddelelse.

Thomas Michelsen Jensen, der er uddannet landmand og cand.merc.aud., er skiftet fra et job hos LandboNord.

Michael Skjellerup. Pressefoto

55-årige Michael Skjellerup er skiftet fra et job som kundechef i Nordfyns Finans til en tilsvarende stilling i Spar Nord Leasing. Han skal primært dække Region Syddanmark, men varetager kunder i hele landet, som efterspørger leasingløsninger til bl.a. transport- og industriudstyr samt landbrugs- og entreprenørmaskiner.

I løbet af de seneste 30 år har Michael Skjellerup også arbejdet som privat-, erhvervs- og landbrugsrådgiver, oplyser firmaet i en pressemeddelelse.

Annonce
Fredericia For abonnenter

Da alt så sort ud, blev fællesskabet et vendepunkt for gigtramte Anne: - Hvis man har et trist liv, skal man blive frivillig. Det giver så meget

Danmark

Lørdagens coronatal: Syvende dag i træk med over 4000 nye coronatilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Se billederne: Velklædte elever genoptog tradition med skolebal og særlig dans

KONKURRENCE For abonnenter

Spær øjnene op og find fem fejl: Hvis du har heldet med dig, kan du vinde gavekort til byens butikker

Fredericia

Jeanette kan ikke få nok af december: - Jeg render gerne rundt med nissehue og synger julesange på jobbet

Sport

Skal det være i Spanien, at Mie Højlund får opfyldt en hed drøm?

DF slår revner - er det Fremskridtspartiet om igen?

ENTREPRENEUR OF THE YEAR

Årets regionsvindere er fundet: Her er Danmarks bedste til vækst

Navne

Surf-butik får årets handicappris: Tilbyder vandaktiviteter til alle - handicap eller ej

For abonnenter

En hel togkupé undlod at tage mundbindet på mellem Esbjerg og Odense: Nu kalder andre borgere deres opførsel 'svinsk' og kræver reglerne overholdt

Fredericia

Gys på volden giver gysser til lokal velgørenhed

Fredericia For abonnenter

Sanddalhus er solgt til to fynboer: Ejendom og park sættes i stand

FC Fredericia

Nederlag svier i et par dage, men herefter har FC Fredericias anfører lært at se tingene med andre briller: - Det er vigtigt at tænke på, hvad vi har præsteret som helhed

Annonce