Annonce
Sport

Nedrykningsspillet er i gang: VB kom fra Lyngby med point

VB og Tobias Mølgaard (til højre) mødte tirsdag aften ude Lyngby. Foto: Mads Claus Rasmussen Scanpix/Ritzau
Vejle Boldklub indledte nedrykningsspillet i Lyngby, og det sluttede uden mål.

Lyngby: Vejle Boldklub indledte tirsdag aften nedrykningsspillet, og det skete med en 0-0-kamp i Lyngby.

Det var en fair udgang på en kamp uden ret mange chance og også uden ret meget godt spil. Begge hold slås i bunden af nedrykningsspillet, og uafgjort betyder, at der er status quo mellem VB og Lyngby, som er placeret på hver sin side af nedrykningsstregen med fire på mellem dem og VB øverst.

VB-træner Constantin Galca skiftede nødtvunget på en del pladser i forhold til det hold, han brugte et par uger inden, da VB senest spillede superliga-fodbold.

Alexander Brunst var tilbage i målet i stedet for Indy Groothuizen, og i bagkæden erstattede Mads Greve en karantæneramt Johani Ojala, mens Pierre Bengtsson spillede venstreback i stedet for Viljormur Davidsen. Galca valgte at se bort fra Davidsen, da han for nylig kom tilbage til Danmark efter tre landskampe med fuld spilletid for Færøerne. Helt fremme spillede German Onugkha i stedet for en skadet Wahid Faghir, og på venstrekanten spillede Lukas Engel, mens Kevin Yamga så på fra bænken.

VB begyndte kampen usikkert og havde svært ved at sætte ret mange flere end to afleveringer sammen, og også målmand Alexander Brunst viste usikkerhed, da han i en ufarlig situation nær forærede bolden til én af Lyngby-folkene.

De første 10-12 minutter virkede VB-holdet slemt på hælene, men det fik efterhånden lidt bedre fat og formåede at sætte flere afleveringer sammen og holde spillet flydende på Lyngbys banehalvdel.

Chancer opstod der dog ingen af, og det gjaldt i begge ender af banen. Lukas Engel og Jacob Schoop forsøgte sig fra lang afstand, men begge afslutninger endte et stykke fra målrammen.

Der gik næsten 40 minutter, inden der første gang opstod noget af farlighed foran de to mål. Det var Lyngby, som fik sat et angreb op, der endte med en afslutning fra Mathias Hebo Rasmussen, som Alexander Brunst fik afværget.

Generelt var det en kedelig og nervøs første halvleg, som sluttede uden store chancer og derfor målløs.

VB kom bedre i gang med anden halvleg end med den første.

Og det var VB, som kom til anden halvleg første afslutning. Tobias Mølgaard tog et godt raid og smed bolden ind til German Onugkha, men Onugkha kunne ikke få fart i afslutningen, som Thomas Mikkelsen i Lyngby-målet let tog sig af.

VB var igennem den første del af anden halvleg bedst, og det satte lidt ekstra skub i offensiven, da VB efter en times tid sendte Hugo Ekitike ind i stedet for German Onugkha.

Men som det var tilfældet for Lyngby inden pausen, slog heller ikke VB efter pausen mønt af sin gode periode i form af en scoring.

I stedet blev det en urolig afslutning med meget spil frem og tilbage, og den disciplin mestrer Lyngby bedre end VB, men chancerne udeblev og dermed sluttede opgøret, som det begyndte.

VB spiller igen allerede på fredag, og det bliver igen på udebane. Da gælder det en tur til Odense og mødet med OB.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Gluten styrer hele Pernilles tilværelse: - Du skal ikke have ondt af mig

Fredericia

Stilhed før storm: Restauratører forventer større rykind i weekenden

Annonce