Annonce
Fredericia

Nu kan du snart få et lokalt stik: Vaccinationscenter i Fredericia åbner en uge efter påske

Fredericia får sit eget vaccinationscenter 12. april. Det ligger ved Messe C på Vestre Ringvej, men vil dog i begyndelsen kun have åbent udvalgte dage og ofte med en-to ugers mellemrum mellem åbningsdagene. Arkivfoto: Henning Bagger, Ritzau Scanpix
En uge efter sidste dag i påsken kan man få sine stik ved Messe C. Centre åbner også i Middelfart, Kolding og Vejle. Nogle endda tidligere.

Fredericia: Som omtalt forleden åbner Region Syddanmark vaccinationscentre i flere byer end i dag, og nu er datoerne klar:

I Fredericia er et center ved siden af testcentret ved Messe C parat til stikke fra mandag 12. april. I Middelfart allerede 9. april. I Kolding ligeledes 12. april. I Vejle 7. april.

Fælles for alle de nye vaccinationscentre er, at man skal have modtaget en invitation til vaccinering mod coronavirus fra det offentlige. Men så kan alle de 24 nye centre - og de 7 eksisterende - i Region Syddanmark også anvendes, hvis man booker en tid.

Annonce

Særlige åbningstider

- De lokale vaccinationssteder vil i begyndelsen kun have åbent udvalgte dage og ofte med en-to ugers mellemrum mellem åbningsdagene, skriver regionen i en pressemeddelelse:

- Formålet er at samle en større mængde vaccinationer på åbningsdagene, så vaccinationsindsatsen bliver så effektiv som muligt. I takt med de stigende vaccineleverancer vil der komme flere åbningsdage.


De bliver et godt, lokalt supplement til de store vaccinationscentre, der allerede findes, og hvor mange syddanskere fortsat skal vaccineres.

Regionsrådsformand i Region Syddanmark, Stephanie Lose (V)


Den samlede liste over alle lokale vaccinationssteder kan findes på regionens hjemmeside Regionsyddanmark.dk. Man kan bestille tid på Vacciner.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Stilhed før storm: Restauratører forventer større rykind i weekenden

Fredericia For abonnenter

Gluten styrer hele Pernilles tilværelse: - Du skal ikke have ondt af mig

Fredericia

Mens værtshuset har været lukket ned: Kahytten har opgraderet på madfronten

Annonce