Annonce
Trekantområdet

Netop rykket op i jyllandsserien: Jellings jernladies jagter ny træner

Begge damehold hos Jelling fS er rykket en række op. For det bedste hold gælder det jyllandsserie efter sommerferien. Her ses flere af holdets spillere, som har lavet en video med budskabet om, at der søges en ny træner. Skærmbillede
Der er ikke noget i vejen med ambitionsniveauet hos håndboldkvinderne i Jelling fS, som for første gang i 15 år har et damehold i jyllandsserien. Nu er de på udkig efter en ny træner, der kan få holdet til at bevare det gode momentum.
Annonce

Jelling: For få år siden var der slet ikke et damehåndboldhold i Jelling fS.

I dag er der to hold. Og de har succes. Masser af succes. For de er nemlig begge lige rykket en række op, så de efter sommerferien skal til at spille henholdsvis jyllandsserie og serie 2.

Men det kommende jyllandsseriehold har en udfordring: Der er brug for en ny træner.

- Vi er på jagt efter en ny træner, men de hænger ikke ligefrem på træerne, siger Cathrin Tromborg Bræstrup, der spiller i klubben.

- Efter vi er rykket op i jyllandsserien, vil niveauet komme en tak op. Vores ambition er, at vi som minimum skal holde os oppe i jyllandsserien. Derfor er der brug for en træner, der har noget pondus og kan være med til at bevare det lovende potentiale på holdet, uddyber hun.

Annonce

Vil vinde og have det sjovt

For nylig har håndboldholdet produceret en kort video, hvor flere af spillerne medvirker.

"Kan det virkelig passe, at der ikke er nogen, der har lyst til at træne os? Vi er en flok superseje, glade, erfarne og dygtige håndbolddamer, som elsker at spille håndbold. Det gør vi så godt, at vi vinder hele tiden. Men vi mangler en træner, der kan hjælpe os på bænken og til træningerne, så vi kan blive endnu bedre," lyder det i videoen.

Men hvad kræver det af sådan en træner? Cathrin Tromborg Bræstrup har et bud:

- Man skal selvfølgelig være håndboldfaglig dygtig - det gælder både taktisk og overbliksmæssigt. Vi spiller for at vinde, men vi skal også have det sjovt, for det sociale betyder også en stor del. Og så skal man kunne håndtere en håndtere en flok erfarne, selvbevidste og dygtige damer, siger hun med et smil.

Annonce

Fra 20 til 47 år

I øjeblikket er der omkring 20 spillere fordelt på de to hold. Der er allerede en træner tilknyttet serie 2-holdet.

- Alderen i håndboldklubben spænder fra 20 år og til alderspræsidenten på 47 år... som er mig. Vi håber, at vi som jyllandsseriehold også kan tiltrække flere unge og friske spillere, siger Cathrin Tromborg Bræstrup.

Er man interesseret i at høre nærmere om trænerstillingen hos Jelling fS, kan man henvende sig per mail til jfshaandbold@gmail.com.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce