Annonce
Erhverv

Netto er klar til at åbne butik i kommende bydel

Arkivfoto Søren E. Alwan/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
Netto har indgået en aftale med Pierre Ejendomme om at købe en bid af det store areal, hvor ejendomsselskabet tripper for at bygge boliger. Salling Group, der står bag discountkæden, har købt et grundstykke på 7.400 kvadratmeter ved rundkørslen syd for Vonsild under forudsætning af, at lokalplanen bliver vedtaget.
Annonce

Kolding: I løbet af 2020 skal lokalplanen ligge klar for cirka 400 nye boliger i udkanten af Vonsild. Når vejene til det kommende boligområde er anlagt, kan supermarkedskæden Salling Group, der står bag Netto, gå i gang med at bygge en ny discountbutik i slutningen af 2020.

Flere private lodsejere har ønsket at bygge bolig i området, og projektet fik fart på, da Pierre Ejendomme i midten af 2018 købte et stort jordstykke syd for Vonsild.

Beboerne i den nye bydel, der får op mod 400 boliger, skal ikke køre langt for at finde varerne på deres indkøbsseddel, hvilket glæder Pierre Legarth. Den kommende Netto-butik bliver opført tæt på rundkørslen syd for Vonsild, og der kommer også en benzinstation.

- Netto er øverste hylde, når vi taler dagligvarebutikker i dag, hvis du spørger mig. Og for mig er Kolding jo verdens navle, og lige nu er Vonsild Koldings boligmekka, så derfor er jeg rigtig glad for, at vi har lavet en aftale med Netto, siger Pierre Legarth, der også håber, at han kan gå i gang med at bygge de første boliger i slutningen af 2020.

- Det betyder så meget, at vi har fået lavet en aftale med Netto. Når de placerer en af deres nyeste butikker i området, så det en slags blåstempling. Når Salling Group vælger sådan en lokation, og kan se at stedet ligger fordelagtigt, så er det udtryk for, at vi har set rigtig omkring mulighederne for en ny bydel. Og så det er bare vigtigt, når du skal udvikle et boligområde, at der er indkøbsmuligheder, siger Pierre Legarth.

Det nye boligkvarter i Vonsild, der skyder op de kommende år, er indrammet af den hvide stiplede linje. Fra rundkørslen og ind mod Vonsild vil Netto opføre en butik og benzinstation. Foto: Kolding Kommune
Annonce

Den stærkeste vinder

Ejendomsudvikleren er sikker på, at der er plads til en Netto-butik i Kolding.

- Jo flere jo bedre. Det skærper prisen og kvaliteten, at der er konkurrence, og det kommer jo os alle til gode. De stærkeste vil jo vinde. Der er nok en slags konsolidering i gang i branchen, men der er ingen tvivl om, at Netto har gang i noget, og der er ingen tvivl om, at butikken ligger godt for de mange mennesker, der kommer hjem fra arbejde, siger Pierre Legarth.

Lokalplanen, der er færdig omkring sommeren 2020, baner vejen for cirka 400 boliger i den nye bydel, og Pierre Legarth har planer om at opføre 100 lejeboliger, mens datterselskaber Lasse Larsen Huse skal opføre 40 parcelhuse.

- Vi opfører det, jeg kalder livstids- og klimaboliger, der skaber værdi hele livet. Du bliver født og vokser op i et parcelhus fra Lasse Larsen Huse. Når du studerer, flytter du ind i en af vores lejeboliger. Når du er færdiguddannet, køber du et hus fra Lasse Larsen Huse, og når du går på pension, flytter du ind i det seniorbofællesskab med 50 boliger og petanquebaner, som vi opfører på stedet. Du kan bo der hele dit liv, og vi bygger efter principper om bæredygtighed, siger Pierre Legarth.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Byggerod i Føtex City: Varehus udvider og bliver testbutik for nyt koncept

Annonce