Annonce
Navne

Niels Stidsen var en holdspiller - selvom han aldrig løftede en ketcher i badmintonklubben

Niels Stidsen gjorde en stor indsats i Horsens Badminton Klub. Privatfoto

Mindeord: Bestyrelsesmedlem i Horsens Badminton Klub Christian Jakobsen skriver disse mindeord om Niels Stidsen, som døde 13. juli efter kort tids sygdom. Niels blev 72 år.

En markant frivillig idrætsleder i Horsens er her ikke mere. Niels Stidsen var en ildsjæl i foreningslivet, og det var sportens verden, som stod ham nær. Niels kom til Horsens Badminton Klub i 2003. Han spillede ikke selv badminton, men han nød at deltage i klubbens sammenhold og liv. Han blev klubbens kasserer, og denne post varetog han til sin død.

Niels’ store erfaring og hans mangeårige indsats skabte en god kontinuitet i badmintonklubben. Niels var en engageret klubmand, og han kunne lide at være med, hvor beslutninger træffes. Han havde dog aldrig behov for at stå i forreste række, men han lagde altid en stærk indsats på de indre linjer. Niels var struktureret, ihærdig og pligtopfyldende med sine klubopgaver, og han var til en vis grad også stædig, når holdninger blev debatteret – men der blev lyttet til ham, for han havde altid styr på detaljer og fakta.

Annonce

Niels Stidsen har været et stabilt bolværk i Horsens Badminton Klub gennem både gode og hårde tider. Gennem årene har han samarbejdet med flere forskellige bestyrelser, og han har været med til at plante mange frø og se dem blomstre. Han var en central del af det årlige sponsorarrangement ”HBK-Tour”, og han var også en del af et lille ”serviceteam”, som løser utallige praktiske opgaver i en stor sportsklub - Niels var aldrig tilbageholden med at yde en frivillig indsats for klubben og medlemmerne.

Niels kom meget i badmintonhallen på Sognegårdsvej, hvor han var kendt og vellidt af spillere og ledere. Vi vil savne hans venskab, hans lune væremåde og alle de gode faglige indspark, og vi er taknemmelige over at have haft ham i og omkring klubben i 17 gode år.

Vores varmeste tanker går til familien.

Æret være Niels Stidsens minde – en stor holdspiller som end ikke selv spillede badminton.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Politiet til stede i Korskærparken: Større indsats efter meldinger om hærværk og uønsket ophold i kældre

Annonce