Annonce
Trekantområdet

Nordens bedste unge skakspillere dyster i Fredericia

Fredericias egen Adesh Easwaralingam (tv) stiller op som den ene af de ti danske skakspillere ved det nordiske ungdomsmesterskab. Privatfoto
Annonce

Fredericia: Fredag 14. februar til søndag 16. februar afvikles de "Nordiske Mesterskaber i skak for Ungdom 2020" i Fredericia på Hotel Fredericia.

Stævnet holdes hvert år - dog kun hvert sjette år i Danmark, så da Dansk Skak Union spurgte, om Fredericia Skakforening var interesseret i at være vært, slog klubben straks til.

Stævnet har deltagelse af unge fra hele Norden.

Der kommer to spillere fra Danmark, Norge, Sverige, Finland, Island og Færøerne i hver af de fem aldersgrupper – i alt 60 spillere. Med ledere og forældre betyder det, at cirka 120 personer er med ved stævnet.

Spillerne har kvalificeret sig via de respektive landes mesterskaber for ungdom - og Trekantområdet er godt repræsenteret, idet tre af de ti danske spillere kommer herfra.

Det drejer sig om Bjarke Kristensen (U20) og Vitus Bondo Medhus (U09) fra Vejle, samt Adesh Easwaralingam (U17) fra Fredericia.

Hver dag afvikles der to runder henholdsvis kl. 10 og kl. 16. Tilskuere er velkomne til stævnet, så der bliver rig mulighed for at opleve skak fra den kommende elite.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Kan du hjælpe?: Muligt vidne til røveri og oplysninger om gerningsmænd efterlyses

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Fredericia

Har du også fået et uklart svar på coronatest?: Småting kan afgøre, om test er ugyldig

Annonce