Annonce
Fredericia

Nu begynder salget af 52 lejligheder i Kanalbyen

Adressen lige ned til Frederiks Kanal opfordrer til masser af aktivitet på vandet. Foto: Home/Promenaden
Ved weekendens åbent-hus arrangement vil Home fortælle mere om det kommende byggeri Promenaden ud til Frederiks Kanal.
Annonce

Fredericia: Selv om spaden ikke er stukket i jorden endnu, er efterspørgslen allerede stor efter en ejerlejlighed i et af de tre punkthuse, som kommer til at få facade direkte ud mod Frederiks Kanal i Kanalbyen.

Det oplyser Mette Hjære, som er projektchef for det nye byggeri med navnet Promenaden. Det er baggrunden for, at Home allerede i weekenden 13. og 14. april åbner for salget. Der bliver inviteret til åbent hus i Container Living, hvor projektet rykker ind. Her kan interesserede få en introduktion til byggeriet, som går i gang efter sommerferien.

Der vil være lejligheder fra 130 bruttokvadratmeter til penthouselejligheder på 179 kvadratmeter. Illustration: Home/Promenaden
Annonce

52 lejligheder

Punkthusene i op til syv etager kommer til at rumme 52 lejligheder, som vil have en bruttostørrelse på mellem 130 og 170 kvadratmeter. Prisen vil komme til at ligge mellem godt tre millioner og godt fem millioner kroner.

Lejlighederne får lysindfald fra store vinduespartier, lige som de vil være forsynet med store sydvestvendte altaner. Også parkering er der sørget for.

Promenaden er et af fem boligbyggerier, som skyder op lige nu. Området er præget af byhaver, cafeliv, aktiviteter på vandet, krydstogtanløb og pop-up butikker i C-byen, som salget af boliger i Promenaden nu også bliver en del af.

Mette Hjære oplyser, at man vil holde åbent i det særlige salgslokale, når der er gang i de øvrige butikker i C-byen.

Byggeriet står klart i efteråret 2020. Bygherren er Jesper Bach og arkitekten Henrik Kamp Ditlev, Laban Arkitekter

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce