Annonce
Fredericia

Nu begynder salget af 52 lejligheder i Kanalbyen

Adressen lige ned til Frederiks Kanal opfordrer til masser af aktivitet på vandet. Foto: Home/Promenaden
Ved weekendens åbent-hus arrangement vil Home fortælle mere om det kommende byggeri Promenaden ud til Frederiks Kanal.

Fredericia: Selv om spaden ikke er stukket i jorden endnu, er efterspørgslen allerede stor efter en ejerlejlighed i et af de tre punkthuse, som kommer til at få facade direkte ud mod Frederiks Kanal i Kanalbyen.

Det oplyser Mette Hjære, som er projektchef for det nye byggeri med navnet Promenaden. Det er baggrunden for, at Home allerede i weekenden 13. og 14. april åbner for salget. Der bliver inviteret til åbent hus i Container Living, hvor projektet rykker ind. Her kan interesserede få en introduktion til byggeriet, som går i gang efter sommerferien.

Annonce
Der vil være lejligheder fra 130 bruttokvadratmeter til penthouselejligheder på 179 kvadratmeter. Illustration: Home/Promenaden

52 lejligheder

Punkthusene i op til syv etager kommer til at rumme 52 lejligheder, som vil have en bruttostørrelse på mellem 130 og 170 kvadratmeter. Prisen vil komme til at ligge mellem godt tre millioner og godt fem millioner kroner.

Lejlighederne får lysindfald fra store vinduespartier, lige som de vil være forsynet med store sydvestvendte altaner. Også parkering er der sørget for.

Promenaden er et af fem boligbyggerier, som skyder op lige nu. Området er præget af byhaver, cafeliv, aktiviteter på vandet, krydstogtanløb og pop-up butikker i C-byen, som salget af boliger i Promenaden nu også bliver en del af.

Mette Hjære oplyser, at man vil holde åbent i det særlige salgslokale, når der er gang i de øvrige butikker i C-byen.

Byggeriet står klart i efteråret 2020. Bygherren er Jesper Bach og arkitekten Henrik Kamp Ditlev, Laban Arkitekter

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Formodet skuddrabsmand i retten: 27-årig nægtede at udtale sig

Læserbrev

Knap var manden kørt væk, før vi skulle opleve Dansk Folkepartis jernkvinde slå plat på det tragiske dødsfald

Læserbrev: Ligesom alle andre i Fredericia læste vi nyheden om det uhyggelige skuddrab i mandags med stor forfærdelse. Det kræver et uhyre afstumpet menneske, for at man kan vælge at dræbe en 24-årig ung mand og efterlade en familie med det største tab, man kan forestille sig. Vores tanker går til den efterladte familie og venner samt til de beboere i Korskærparken, som nu endnu en gang skal forholde sig til uvidenhed og fordomme om deres boligområde. Knap var manden kørt væk, før vi skulle opleve Dansk Folkepartis jernkvinde Susanne Eilersen slå plat på det tragiske dødsfald. Hun havde nemlig hørt, at der havde været spændinger imellem nogle grupperinger, og hun var derfor af den overbevisning, at byrådet var ført bag lyset i de tilbagemeldinger, man har fået, som har talt om en positiv udvikling i boligområdet. Det lyder næsten som om, Susanne Eilersen beskylder politiet for at male et skønmaleri af Korskærparken, og det er hun åbenbart så fortørnet over, at hun har behov for at angribe dem på samme dag, hvor drabet er sket. I udgangspunktet kommer det ikke bag på os, at en person fra DF vil misbruge et tragisk drab for at fremstille sig som "tough on crime". Det har de gjort før. Men vi havde måske en naiv tro på, at Susanne Eilersen ville være sin viceborgmester-titel voksen og sikre politiet arbejdsro og beboerne plads. Hvis hun havde ventet et par timer med at konspirere om "tilstanden" i Korskærparken, ville hun have hørt, at alle respektive organer i Korskærparken lige fra politi, Den boligsociale Helhedsplan, frivillige og den samlende paraplyforening Korskær var voldsomt overraskede over dette. Det er en enorm mangel på respekt for de mennesker, som knokler både arbejdsmæssigt og frivilligt for at gøre området attraktivt, når man med et trylleslag dømmer det ude, fordi man tilfældigvis vælger at stole mere på løse rygter end de instanser, som rent faktisk ved, hvad de taler om, og som har deres daglige gang i Korskærparken. Vi håber, at beboerne kan passe på hinanden og ikke lader sig påvirke af en politiker, som forsøger at score billige points ved at puste til den frygt, som selvfølgelig kommer ovenpå denne triste episode.

Fredericia

Frygt for coronavirus: Lokale apoteker støvsuget for masker og håndsprit

Annonce