Annonce
Middelfart

Nu bliver Vandværksgrunden ryddet: Initiativtagere håber på lokale bidrag og inviterer til opstarts-event

Transportgruppen i Harndrup har de seneste år arbejdet med at omdanne den tilvoksede Vandværksgrund til et rekreativt område. I uge 29 går rydningen af grunden i gang. Fra venstre: Lars Hviid, Kim Juul Larsen, Heidi Damkjær, Jette Rasmussen og Julie Schou Christiansen. Foto: Sofie Secher Karlsen
I uge 29 begynder rydningen af Vandværksgrunden i Harndrup, og allerede nu er initiativtagerne gået i gang med at crowdfunde de sidste penge til projektet.
Annonce

Harndrup: Næste etape i forvandlingen af Vandværksgrunden i Harndrup begynder i midten af juli. Og den etape bliver den første, som for alvor vil kunne ses, når man kommer forbi på Rugårdsvej.

I uge 29 starter man nemlig på at rydde den tilgroede grund. Det fortæller en af initiativtagerne i arbejdsgruppen, som har fået navnet Transportgruppen, Kim Juul Larsen.

Men det er ikke det eneste skridt, der i løbet af sommeren tages for at forvandle grunden til et rekreativt område til glæde for alle områdets beboere.

I starten af juli skød Transportgruppen nemlig også gang i den crowdfunding-indsamling, som skal hjælpe Transportgruppen med at samle de sidste kroner, der mangles i projektet.

Spar Nord Fonden har indvilget i at hjælpe med de sidste 10.000 kroner, hvis det lykkes gruppen at indsamle de første 20.000 kroner i løbet af tre måneder. Indsamlingen kan findes på crowdfunding.sparnordfonden.dk.

Annonce

Inviterer til opstarts-event

Selv om der går et par måneder, før Vandværksgrunden med madpakkehus, træningsredskaber og bålplads kan indvies, vil Transportgruppen gerne tage en smule hul på festlighederne og den sjove del af arbejdet.

Derfor inviterer de 18. august til et opstarts-event, hvor man kan komme og give sit bud på, hvad stedet i fremtiden skal hedde - ligesom der også vil være kaffe og kage. Det sker klokken 19 på det, der indtil videre bedst kendes som Vandværksgrunden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Død person blev fundet i et grønt område ved Vognmagervej

coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Fredericia

Borgmester ser ikke corona forsvinde foreløbigt: - Vi skal være voldsomt disciplinerede

Fredericia For abonnenter

FHK er kommet tættere på toppen, men den er stadig langt væk

Annonce