Annonce
Fredericia

Nu er det på plads: Fredericia Realskole har fået ny skoleleder

Pernille Aarøe Petersen holdt tale, da Poul Sørensen havde afskedsreception som leder for Fredericia Realskole. Nu overtager hun posten som leder for byens største privatskole. Foto: Peter Friis Autzen

Efter sommerferien står en ny leder i spidsen for Fredericia Realskole. Den konstituerede leder Pernille Aarøe Petersen får jobbet. Hun afløser dermed Poul Sørensen, som i foråret gik på pension efter 38 år i jobbet.

Fredericia: Pernille Aarøe Petersen bliver ny skoleleder på Fredericia Realskole.

Hun har været ansat på privatskolen i otte år som viceskoleleder, og da Poul Sørensen i foråret gik på pension efter 38 år som skoleleder, blev Pernille Aarøe Petersen konstitueret som leder.

- Jeg glæder mig enormt til de nye udfordringer som skoleleder på Fredericia Realskole. Jeg kender skolen og dens DNA - det vil jeg sammen med skolens dygtige medarbejderstab videreudvikle, så vi også om 10 år har en skole, hvor børn trives og er glade for at lære. For mig venter en række spændende og udfordrende strategiske opgaver. Dem vil jeg give mig i kast med - med ambition og ydmyghed. Jeg ser frem til fortsat at være aktiv og synlig i skolens hverdag sammen med elever, forældre og medarbejdere. Jeg glæder mig til samarbejdet med alle på og omkring Fredericia Realskole, siger den nye leder i en pressemeddelelse fra skolen.

Annonce

Pernille har ikke "bare" fået stillingen. Den er fuldt fortjent. Hun er blevet testet benhårdt på mange parametre, ligesom de øvrige kandidater til stillingen, og her har hun vist sig at være klart bedst.

Morten Seehausen, bestyrelsesformand for Fredericia Realskole

12 ansøgere

12 søgte lederstillingen, og fem gik videre til samtale. Pernille Aarøe Petersen blev valgt efter en længere proces, hvor konsulentfirmaet Mercuri Urval og personalet også var involveret. Bestyrelsesformand Morten Seehausen siger:

- Det er en vanvittig svær opgave at finde en ny skoleleder til Fredericia Realskole. Bestyrelsen stiller store krav til profilen og har et udpræget ønske om, at skolen skal ligge i den høje ende rent fagligt, men også fokusere på høj trivsel blandt skolens elever og personale. Vi har stillet store krav til os selv i denne her proces, og vi kommer til at stille større krav til Pernille, når hun sætter sig i stolen. Fredericia Realskole er en skole i rivende udvikling med en sund økonomi og stor søgning - det skal vi udvikle og fastholde, udtaler han.

Inden Pernille Aarøe Petersen tiltrådte på realskolen, var hun viceskoleleder hos Privatskolen Als i Sønderborg. På Fredericia Realskole har været konstitueret som skoleleder i tre måneder.

Hun er gift med Steen, med hvem hun har børnene Karoline og Jonathan.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VB For abonnenter

Minut for minut: Sådan fik VB sendt FC Fredericia ud af oprykningskampen

Fredericia

Butikker kan ikke forsikre sig mod tyveri: Tabet skal dækkes af de lovlydige kunder eller ejeren selv

Annonce