Annonce
Fodbold

Nu har F'erne kniven for struben

Mogens Hjort og Fredericia fF har kniven for struben i de sidste to kampe. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Fredericia fF tabte til Skanderborg og kan nu se frem til to kampe, som skal vindes, hvis ikke klubben skal ned i serie 1.

Skanderborg: Missionen var klar og tydelig for Fredericia fF.

Skulle klubben gøre sig nogen forhåbninger om at ende i top-4, skulle de sidste tre kampe vindes. Den første af dem blev spillet søndag i Skanderborg, og den tabte F'erne med 3-2. Dermed er top-4 udenfor rækkevidde.

- Som tingene står nu, rykker vi ned i serie 1. Så vi skal ud og vinde vores sidste kampe, så vi kan få en playoff-plads mod et serie 1-hold, siger F'ernes cheftræner, Mogens Hjort.

Han havde fire U19-spillere med i kampen og måtte stille med tre mand, der havde tømmermænd. Det var aftalt på forhånd, men der var så mange skader i truppen, så de tømmermændsramte alligevel var tvunget til at spille.

- Vi er ikke skarpe nok i felterne. Om det betyder noget, at vi må skifte så meget, er svært at sige. Men vi stiller sjældent med det samme hold, og det er et problem, sagde Mogens Hjort.

F'erne havde friløbere, der ikke blev udnyttet, og der var hele tiden optræk til chancer, men Skanderborg endte alligevel med at vinde kampen.

En rigtig dårlig periode i begyndelsen af sæsonen er reelt grunden til, at F'erne nu er i problemer.

- Der er et efterslæb, men på den anden side har vi heller ikke været skarpe nok i de her seneste kampe. Vi vidste, hvad der var på spil, siger Mogens Hjort.

F'erne spiller igen lørdag den 26. på udebane mod Horsens.

FC Skanderborg-Fredericia fF 3-2 (1-1)

Jyllandsserien, pulje 2

Mål: 1-0 (14.), 1-1 Fuat Hansen (40.), 1-2 Mads Isaksen (50.), 2-2 (60.), 3-2 (70.).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

VB For abonnenter

Minut for minut: Sådan fik VB sendt FC Fredericia ud af oprykningskampen

Annonce