Annonce
Byens Bedste

Nu kan du indstille dine favoritter: Her er juryen, som skal vælge de nominerede til Byens Bedste

Juryen til Byens Bedste Fredericia 2021 består af Søren Andersen, Jonna Heebøll, Maria Skuladottir og Steen Wrist. Sammen skal de indsnævre antallet af indstillinger, så der i sidste ende er fire nominerede i hver af de ni kategorier. I sidste ende er det dog læserne, der afgør, hvem der vinder. Fotos: Gustav Roesbjerg Mygind, Peter Leth-Larsen, Peter Friis Autzen og Søren Gylling. Collage: Gustav Roesbjerg Mygind
En borgmester, en bankmand, en beboerforeningsformand og en musicalperformer skal finde de nominerede blandt indstillingerne til Byens Bedste Fredericia 2021. Du kan netop nu være med til at bestemme, hvilke lokale handels- og kulturmuligheder juryen skal vælge.

Fredericia: Hvor finder du det bedste til hjemmet, når du skal shoppe? Hvor får du den bedste oplevelse inden for velvære? Og hvilken lokal specialbutik foretrækker du?

Hvis corona tillader det, venter der en prisfest i Eksercerhuset 26. februar, hvor Byens Bedste Fredericia 2021 finder sted.

Bag begivenheden står ElboBladet og Fredericia Dagblad, der sætter spot på det lokale handels- og kulturliv i hele Fredericia Kommune.

Én vinder i ni kategorier skal kåres på aftenen, der også kommer til at byde på underholdning af blandt andre Sko/Torp. Og du kan som læser købe billet til prisfesten.

Inden vi kommer så langt, skal de fire nominerede i hver kategori findes. Det sker med hjælp fra dig, da du kan indstille dine favoritter i de ni kategorier.

Her er kategorierne

Velvære

Kultur og underholdning

Specialbutik

Håndværk(ere)

Shopping til hjemmet/retro

Service og kundeoplevelse

Shopping/mode

Restaurant

Café og take-away

Indstillingsperioden er i gang og løber frem til 18. januar kl. 12.00. Du kan frem til dette tidspunkt indstille dine favoritter via www.frdb.dk/byensbedste, hvorefter en jury bestående af fire lokale skikkelser skal udvælge de nominerede på baggrund af indstillingerne.

Fire velkendte navne

I juryen sidder borgmester Steen Wrist, erhvervsdirektør i Spar Nord Søren Andersen, formanden for Skærbæk Beboerforening Jonna Heebøll samt sanger- og skuespillerinde Maria Skuladottir.

Som borgmester er socialdemokraten Steen Wrist efterhånden et navn, alle i Fredericia Kommune er bekendt med. Siden 2013 har han siddet i byrådet og har nu været borgmester gennem det seneste år, hvor han ved kommunalvalget i november blev genvalgt til posten for de næste fire år.

I erhvervslivet er Søren Andersen kendt fra bankområdet. I dag er han erhvervsdirektør for Spar Nord, hvor han har været de seneste tre år. Fredericianeren er ligeledes et velkendt ansigt i idrætslivet, hvor han som formand for Fredericia Eliteidræt og Fredericia Idrætsfond har et stort kendskab til det lokale idrætsmiljø.

Jonna Heebøll har været formand for Skærbæk Beboerforening siden 1993. Gennem de mange år har hun været en aktiv del af foreningslivet i Skærbæk-området og har blandt andet modtaget hæderen som Årets Frederikke i 2019 for sit store engagement i lokalsamfundet.

Sidst, men ikke mindst, er skuespiller og sanger Maria Skuladottir også en del af årets jury. Hun er uddannet musicalperformer på Det Danske Musicalakademi i byen og har gennem en årrække været en aktiv del af den lokale musicalscene på Fredericia Teater.

Læsernes stemmer afgør det

Jury udvælger de nominerede til Byens Bedste Fredericia 2021 den 20. januar. Juryen læser og vurderer alle læsernes indstillinger og finder i fællesskab fire nominerede i hver kategori.

Giv derfor gerne en begrundelse, hvorfor du mener, at det er dine indstillede, der skal nomineres, så juryen har et bredere vidensgrundlag for at nominere netop dine favoritter.

Her er sponsorerne

Guldsponsor: Monjasa

Sølvsponsor: Ewii, ADP, Fredericia Shipping, Fredericia Kommune

Når nomineringerne er på plads og offentliggjort i Fredericia Dagblad og ElboBladet, er det igen dig som læser, der afgør, hvem der løber med æren og statuetterne. Fra 4. februar til den 23. februar kl. 12 kan du stemme på de nominerede. Afstemningen finder du til den tid på www.frdb.dk/byensbedste.

Vi glæder os til at fejre det lokale kultur- og handelsliv sammen!


Mest læste

Kultur For abonnenter

Anmeldelse: Sannes sang var - desværre - så svag, slidt, sølle, at det gjorde ondt at opleve

Danmark

Lørdagens coronatal: 402 indlagte med corona - og 427 er testet positive siden i går

Fredericia

Endelig en vigtig ændring på stor travl parkeringsplads

Fredericia For abonnenter

Motorvejsstøjen eksploderer: - Jeg ville hellere have en vindmølle i min baghave

Fredericia

Fantasien når nye højder: Fredericia skal da have sit eget Eiffeltårn

Alarm 112

22-årig kaldte politiet for 'fucking svin': Det skulle han aldrig have gjort

Avisen Danmark ved Ukraines grænse til Moldova: Her splitter spørgsmålet om Rusland

Fredericia

Fredericia lider stort tab af turister: Nu skal Businessman Brown og Familien Fjeld vindes tilbage

Ingen vil væk fra lokal virksomhed i vækst: - Medarbejderne skal have en fantastisk dag, så skal indtjeningen nok følge efter

Fredericia For abonnenter

Far krævede millionerstatning efter overfald, men fik 2900 kroner: Datters sidste håb om retfærdighed forsvandt

Det halter med udredning af astmapatienter: I fire år troede Janne, at hun havde astma, men medicinen hjalp aldrig

Alarm 112

Udlændinge forsøgte at begå indbrud: Blev stoppet af hundepatrulje

Navne For abonnenter

Løbe- og madglad byrådspolitikers bedste råd: Vær modig og nysgerrig

Kultur

Hans blev kaldt for nazi-unge: - Det gør ondt på en lille dreng