Annonce
Sejlsport

- Nu mangler jeg kun OL-guld

Anne-Marie Rindom har haft masser at fejre i 2019. Her står hun med beviset på Europamesterskabet og sejrene i World Cup-stævnet i Genoa og stævnet på Mallorca. Foto: Flemming Østergaard
Anne-Marie Rindom blev hyldet for sit europamesterskab og blev oven i kåret som Årets Sejler i 2018.

Horsens: Anne-Marie Rindom fra Horsens Sejlklub er efterhånden ved at have vænnet sig til hyldest-fester og fejringen af store triumfer, og oven på EM-titlen har hun nu været en tur forbi Horsens Sejlklub for at markere den seneste triumf.

- Det er altid dejligt at mærke opbakningen til det, jeg laver, og det var stort, at så mange var med, siger Anne-Marie Rindom, der hører til den absolutte verdenselite i bådtypen laser radial.

Dansk Sejlunion toppede hyldesten ved at kåre hende som Årets Sejler i 2018. Prisen fik hun for bronzemedaljen til VM og en World Cup-sejr, så mon ikke unionen kommer forbi Horsens om et års tid med en ny titel. I 2015 blev Rindom også kåret til Årets Sejler, da hun vandt VM.

I 2019 har Anne-Marie Rindom mere eller mindre ryddet bordet. Hun åbnede sæson med at blive nummer fire til World Cup-stævnet i Miami. Derefter vandt hun World Cup-stævnet i Genoa og det store stævne på Mallorca, hvor hele verdenseliten var med, og som toppen af kransekagen blev hun for en god uge siden en suveræn EM-vinder.

- Nu mangler jeg kun en OL-guldmedalje, smiler Anne-Marie Rindom, der har prøvet at stå øverst på sejrsskamlen til alle andre stævner af betydning.

Annonce

VM er næste mål

Hun drømmer dog allerede om flere medaljer i 2019. Senere på sommeren venter VM i Japan. For-OL i Tokyo og World Cup-stævnet samme sted markerer afslutningen på sæsonen.

- VM i juli er det store mål. Andre satser meget på For-OL og World Cup-stævnet, fordi begge stævner bliver afviklet i det farvand, hvor OL skal afgøres næste år, men jeg tager mere afsted til de to stævner med henblik på at samle informationer forud for OL, siger Anne-Marie Rindom.

Normalt har hvert land kun en plads til For-OL, men Danmark har fået en ekstra plads til Anna Munch.

- Det er en kæmpe fordel. Hun kan få en masse erfaring, og så er vi to til at lære farvandet at kende. Det giver en meget bedre dialog, når vi skal forberede os til OL, siger Anne-Marie Rindom, der også træner fast sammen med den bedste norske båd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Pludselig gik en mand på kørebanen: I kritisk tilstand efter påkørsel

Annonce