Annonce
Middelfart

Nu offentliggøres de sidste musiknavne til Strib Vinter Festival: 16 af dem har aldrig stået på en scene før

Arkivfoto.
Annonce

Strib: Det går rigtig godt med billetsalget til årets Strib Vinter Festival og nu, en lille måned før festivalen løber af stablen, bliver de sidste navne offentliggjort.

Det drejer sig om navnene på de 22 bands og solister, der i løbet af weekenden 7.-9. februar kommer forbi og spiller på Café Scenen. En scene, som giver de mere uprøvede musikere mulighed for at stå på en scene foran et publikum.

- Jeg er stolt af, at vi kan præsentere 22 optrædener på Café Scenen i løbet af festival-weekenden. Det er en flot gestus, at både amatører og professionelle musikere har lyst og tid til at komme forbi og give vores publikum skønne musikalske oplevelser. Grunden til min stolthed ligger også i, at disse musikere ikke får honorar for deres optræden, og at der derfor ej heller tages entré. Med andre ord: Alle har mulighed for at komme forbi og lytte til den skønne musik, hvorved alt således går op i en højere enhed, hvor alle parter - musikere, publikum og arrangør - får noget ud af det, siger programansvarlig Dorthe Kold i en pressemeddelelse.

Ifølge festivalen har 16 af de 22 bands aldrig stået på en scene før.

Bandet Harpin' Wolf & The Black Sheep vender tilbage til Café Scenen igen i år. Derudover gæster blandt andet to unge musikere fra Nordirland scenen. Det samme gør en folkemusiker, en familie trio med rødder i Irland og en 21-årig sangskriver fra Nordjylland.

Foruden den 22 måske lidt mere ukendte bands, gæster navne som Søren Huss, Claus Hempler og Allan Taylor også folkemusikfestivalen. Den fulde oversigt kan ses på www.strib-vinterfestival.dk/.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Mand på Østerstrand truede med at stikke folk med kniv: Sigtet for trusler på livet

Annonce