Annonce
Debat

Nu skal Provins-Danmark åbne

Hans Kristian Skibby. Pressefoto
Annonce

Læserbrev: Smittetallene uden for den københavnske vestegn har efterhånden nået et meget lavt niveau. Alligevel fastholder regeringen en landsdækkende nedlukning.

I Skanderborg har der været 18 smittede i den sidste uge, i Hjørring har der været otte, og i Assens ni.

Vi er alle sammen ved at være godt trætte af nedlukningen. Allermest naturligvis de erhvervsdrivende og forældrene til de skolebørn, ikke mindst efterskoleelever som stadig venter på at kunne komme tilbage og lære noget for slet ikke at tale om børnene selv, der efterhånden er helt firkantede i hovederne af at kigge på en skærm.

Derfor må regeringen sadle om og åbne nu.


Derfor må regeringen sadle om og åbne nu.


Skolebørnene må kunne komme tilbage i skole efter vinterferien. Sundhedsmyndighederne har fortalt, at børn smitter meget lidt, så det må kunne lade sig gøre.

Og de små erhvervsdrivende skal også have lov til at slå dørene op. Det kan ikke passe, at danskerne flokkes i Bilka, men ikke må besøge den lokale tøjbutik eller isenkræmmer eller blive klippet hos frisøren.

Måske skal antallet af kunder, der opholder sig i butikken på samme tid, reduceres en smule. Men bortset fra det må dørene slås op.

Det kan ikke passe, at Danmark skal holde lukket, fordi smittetallene omkring hovedstaden stadigt er relativt høje. Vi bør naturligvis igangsætte en kontrolleret genåbning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Kunderne var klar fra start: Julegavebyt, osetrang og støtte til butikshandlen fyldte på genåbningsdag

Fredericia

Mandagens lokale tal: Efter søndagens stigning er der igen få nye smittede

Alarm 112

Frækt indbrud natten til mandag

Annonce