Annonce
Fredericia

Nul coronatilfælde på plejecentre og bosteder: Ingen forklaring på stigning, lyder det fra koncerndirektør

Der er pt. ingen tilfælde af coronasmitte på kommunens plejehjem, bosteder eller i hjemmeplejen. Foto: Mette Mørk
Annonce

Fredericia: Julen er under en måned væk, og de færreste vil nok ønske at sidde i isolation og vente på en coronatest eller endnu værre at måtte holde jul med coronavirus i hjemmet.

Med det stigende antal coronatilfælde i Fredericia Kommune in mente opfordrer Fredericia Kommune da også til, at man passer på sig selv, holder afstand og bruger håndsprit og forsøger at inddæmme virussen.

- Vi fra kommunens side vil gerne opfordre til, at alle passer på og strammer os an. Selvom vi er coronatrætte, så må vi lige give det sidste nu, siger koncerndirektør for voksen- og ældreområdet Yelva Bjørnholdt Jensen.

Torsdag viste tal fra Statens Serum Institut, at 16 borgere i kommunen har fået konstateret coronavirus, og generelt er tallene steget de seneste uger.

Annonce

Ingen forklaring på stigning

Heldigvis er der ingen i "kommunale hænder", som det hedder, der er ramte.

- Vi har pt. ingen smittede på plejehjem, bosteder og i hjemmeplejen. Så lad være med at besøge nogen, hvis man har symptomer på det mindste sygdom, opfordrer Yelva Bjørnholdt Jensen.

Ifølge hende er der ikke en specifik forklaring på, at smittetallene stiger i Fredericia Kommune i øjeblikket.

- Det er over hele byen og i alle aldersgrupper. Der er ikke et centrum eller et udbrud. Det er meget diffust. Derfor skal alle tænke sig om, siger hun.

På tirsdag åbner det nye testcenter i MesseC. Her vil borgerne med tidsbestilling kunne blive testet for coronavirus. Nærmere info om åbningstider følger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Seks nye coronatilfælde

Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Fredericia For abonnenter

Virksomheder glade for elitesmileys: - Det, der betyder mest, er, at kunderne ved, at alt er, som det skal være

Annonce