Annonce
Sport

Ny AC-træner glæder sig især over én ting ved sin nye trup

Matej Delac og de øvrige spillere i AC Horsens' førsteholdstrup har fået rystet efterårets mange nederlag af sig. Foto: Morten Pape
Louka Prip er frisk igen, og Jannik Pohl nærmer sig et comeback.
Annonce

Horsens:  Jens Berthel Askou har som alle andre, der begynder på et nyt job, været spændt på, hvad der ventede, og cheftræneren i AC Horsens er positivt overrasket.

- Det vigtigste er, at spillerne ikke virkede tyngede af efterårets kampe og nederlag. Vi har haft nogle gode dage, hvor vi har nået meget. Spillerne virker meget nysgerrige og sultne efter at omsætte mine input i noget, vi kan bruge, siger Jens Berthel Askou.

- Jeg prøver at optimere så mange ting som muligt. Fodbold er i bund og grund et meget enkelt spil, men der ligger mange komplekse ting begravet i spillet, og dem skal vi have styr på, så spillerne ikke tøver, når de kommer i givne situationer, siger AC-træneren.

- Det handler om, at de skal være trygge i hver eneste situation, og at de er trygge ved hinanden, siger Jens Berthel Askou.

Annonce

Få skader

AC Horsens indleder striben af testkampe torsdag mod Skive. Der er lagt op til, at spilletiden bliver godt fordelt.

- Vi træner meget, og spillerne skal også være friske til at træne i de kommende dage, siger Jens Berthel Askou.

Han kan glæde sig over stort set at råde over en skadesfri trup.

Louka Prip er tilbage efter at have været ude med Covid-19. Jonas Thorsen træner ligeledes med igen efter sin operation for testikelkræft i december. Jannik Pohl nærmer sig også et comeback oven på den ankelskade, som han sluttede efterårssæsonen af med. Han har fået fodboldstøvlerne på igen, men træner i første omgang kun med AC Horsens' fysioterapeut.

Her har Jacob Buus også deltaget på grund af en mindre overbelastningsskade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Danmark

Tre anbefalinger: MeToo på skærmen

Fredericia For abonnenter

FHK's liga-ambitioner fik første prioritet da FIC skulle bygges om - bredden måtte vente

Annonce